Местните жители, живеещи в исторически пазарен град, казаха вчера, че

...
Местните жители, живеещи в исторически пазарен град, казаха вчера, че
Коментари Харесай

Местните в пазарния град говорят за страхове относно плана на Херцогство Корнуол за 2500 нови домове

Местните поданици, живеещи в исторически пазарен град, споделиха през вчерашния ден, че проектите на Херцогство Корнуол да построи съвсем 2500 нови жилища са „ притеснителни “.

Жителите на Faversham, Кент са раздразнени от молбата за градеж върху 320 акра земеделска земя. Градът, който е на към 10 благи от Кентърбъри, има население от едвам 20 000 души. Планът на херцогството включва имот земя на югоизток от Фавършам, който беше добит през 1999 година, когато крал Чарлз беше принц на Уелс и притежаваше имението.

71-годишният Рей Баклър сподели: „ Аз мисля, че това не е добре премислено, изключително като се има поради, че крал Стивън е заровен в средата на Фейвършам, в случай че тези проекти се осъществят, това коренно ще промени това, което е едно от скъпоценните камъни в югоизточната част на Англия. Тук е в действителност тясно и популацията към този момент се е нараснало доста заради редица други разработки в покрайнините на града. 1154. След това абатството е необуздано от Хенри VIII през 1538 година и останките на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР