Местните избори в Пловдив през 2015 година са били фалшифицирани,

...
Местните избори в Пловдив през 2015 година са били фалшифицирани,
Коментари Харесай

Гърми мегаскандал: Шефка на избирателната комисия: Фалшифицирах изборите в Пловдив в полза на Иван Тотев след заплаха към децата ми

Местните избори в Пловдив през 2015 година са били фалшифицирани, разгласи сензационно в своя профил във Facebook юрист Деница Чингарова, която беше началник на Общинската изборна комисия на същия избор.

" Да се знае...Бях принудена със опасност към децата ми, да подправям изборите в интерес на Иван Тотев, Костадин Димитров и Димитър Колев! Въпросните същества в никакъв случай не са печелили избори, тъй като не го заслужават...!!! ", написа Чингарова. 

" Изборите завоюва Славчо Атанасов, а в " Тракия "   Костадин Гаров. За съществото Димитър Колев не желая да приказвам, тъй като се беше оакал авансово и трябваше да го пазя в Административен съд ", написа още Чингарова в отговор на въпрос на Ангел Ангелов дали изказванието е съществено, съобщи Фрог.

На вота през 2015 година претендентът на ГЕРБ Иван Тотев завоюва втория си мандат, откакто надви на балотажа против Славчо Атанасов единствено с 1416 гласа повече.

Кандидатът на ГЕРБ в регион „ Тракия “ Костадин Димитров също надви на втори тур против претендента на Патриотичния фронт Костадин Гаров.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР