Местните избори ще покажат докъде е стигнала промяната у нас.

...
Местните избори ще покажат докъде е стигнала промяната у нас.
Коментари Харесай

Евродепутатът от ЕНП/СДС Александър Йорданов: Ние сме на ход!

" Местните избори ще покажат до каква степен е стигнала " смяната " у нас. Защото е ясно, че тя крепко закъса и даже заскрибуца. Преди нея се живееше по-добре във всяко отношение. И никой не може да ме убеди в противоположното. Ще му навра в очите цените, убийствата, некадърното държавно управление на Кирил Петков и въобще цялото нищонеправене през последните две години. " Това написа в профила си във Facebook евродепутатът от ЕНП/СДС Александър Йорданов.

Ето какво още написа той:

НЕУДОБНИ ДУМИ: НИЕ съдебномедицинска експертиза НА ХОД!

Наследниците на комунистическата и Държавна сигурност номенклатура издигнаха за кмет на столицата ни един от тях. Те са събрани в обединението ПП-ДБ и в този смисъл няма изненада. Би било изненада, в случай че бяха издигнали някой различен. Татко или дядо били фрагменти на Държавна сигурност, или седяли на софрата на централния, градските или регионални комитети на Българска комунистическа партия, или се " трудели " като обслужващ " Партията " уред, или възпявали в стихове тази негодница, по какъв начин тогава да не издигнеш през днешния ден ченгесарско отроче за кмет. Не единствено ще го издигнеш, само че и предизборна акция ще му организираш. Ако погледнем истината в очите това е така наречен смяна. Премиерската ротация е по-скоро техническа детайлност. Местните избори ще покажат до каква степен е стигнала " смяната " у нас. Защото е ясно, че тя крепко закъса и даже заскрибуца. Преди нея се живееше по-добре във всяко отношение. И никой не може да ме убеди в противоположното. Ще му навра в очите цените, убийствата, некадърното държавно управление на Кирил Петков и въобще цялото нищонеправене през последните две години.

А другояче, отлично на Нургюл Салимова. Тя сподели какъв брой е значимо да се вършат верните ходове. Но нашите промянаджии това не могат. Мори ги посредствеността. И по тази причина сме все в губеща позиция. Липсва им политически гений, познания и по тази причина не могат да разчетат обстановката. Карат я урболешката.

Сега на ход сме ние. Кои сме ние ли? Ние сме огромна мощ. Защото не сме от ченгесарски и номенклатурни комунистически семейства. Защото желаеме същинска, европейска, а не промянаджийска народна власт. И не желаем издигнатият от ПП-ДБ Васил Терзиев да стане кмет на столицата ни.

От нашия верен ход на кметските избори в София ще зависи доста, както за сегашното, по този начин и за бъдещето на България. И няма доста време за мислене!!!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР