Местни хора разкриха, а разследващи потвърдиха пред Блиц страшни драми

...
Местни хора разкриха, а разследващи потвърдиха пред Блиц страшни драми
Коментари Харесай

Страшни разкрития за житейската драма с изневяра и ревност, довела до зверското убийство в Труд

Местни хора разкриха, а проверяващи потвърдиха пред Блиц страшни драми в живота на семейство Веска и Костадин Хаджиеви от пловдивското село Труд.

Припомняме, че в средата на предишния месец 67-годишната Веска умъртви 73-годишния си брачен партньор. Мъжът е бил премахнат в банята на общата им къща. Бил е неведнъж удрян с път предмет, евентуално с секира, по-късно е бил душен. После това Веска измила банята, с цел да заличи следите, а на другият ден отишла на работа. Трупът бил открит от другар на жертвата, който отишъл в къщата, тъй като не можел да се свърже Костадин.

Местни хора описват, че връзките на фамилията се влошили още на млади години. Веска упражнявала волейбол, тимът бил на лагер в Бургас. За да изненада и зарадва младата си брачна половинка, Костадин отишъл на ненадейно посещаване при обичаната си. Водил и дребния им наследник. Там обаче разкрил, че Веска и треньорът имат любовна връзка. От тогава връзките сред двамата се влошили. Няколко години по-късно умрял и синът им и това на процедура поставило завършек на брака. Двамата не се развели, живеели в обща къща, само че отдавна разграничени.

Отдавна Костадин имал жена в живота си. Преди 10 години тя била болна от рак, само че мъжът й помогнал-дал пари за лекуване, водил я по лечебни заведения. Така дамата се излекувала, а връзката сред тях траяла. Веска е знаела това, не серпантина да укорява мъжа си в прелюбодейство. В деня на убийството абсурдът е ескалирал поради тази жена. Цял ден се карали, до момента в който се стигнало до леталния завършек на Костадин.

В Труд всички дефинират мъжа като непретенциозен, трудолюбив и спокоен. Имал си градинка в двора, за която се грижел. Везните на локалните клонят в интерес на Костадин, те не стопират да жалят за него и декларират, че Веска било тази, която непрекъснато създавала кавги в дома им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР