Местната власт в Асеновград, откъдето е родом загиналият пилот майор

...
Местната власт в Асеновград, откъдето е родом загиналият пилот майор
Коментари Харесай

В Асеновград обмислят да подпомогнат семейството на майор Терзиев с парична помощ

Местната власт в Асеновград, откъдето е родом починалият водач майор Валентин Терзиев, ще предложи на Общинския съвет да бъде гласувана парична помощ на фамилията му. Това разгласи кметът на града доктор Христо Грудев.

Той посочи, че въпросът за паричната помощ ще бъде прегледан идната седмица на сесия на локалния парламент. Тепърва ще се взема решение дали в родния град на майор Терзиев ще бъде разгласен ден на печал.

" Изказвам най-искрените си съболезнования на фамилията на майор Терзиев. Той е роден в Асеновград преди 47 години, израснал е тук. От името на община Асеновград ще внесем предложение в Общинския съвет да подпомогнем финансово фамилията на починалия авиатор “, сподели доктор Христо Грудев.

„ Двете значими кошници на летеца “: Тази с шанса свършва преди другата да се изпълни с опит Продължава издирването на черната кутия на падналия в Черно море МиГ-29 Фатален завършек на задачата на майор Терзиев, само че издирването продължава (ОБЗОР) Георги Панайотов: Пилотът на авариралия МиГ-29 не е оживял Институтът по океанология и частна компания се включиха в издирването на авариралия МиГ-29 Падналият изтребител: Открит е биологичен материал, възложен е за ДНК разбор Експеримент със симулатор: Какво е предизвикало рухването на МиГ-29? Авиоексперт: Вероятно водачът не е съумял да укроти самолета и се е забил във водната повърхнина Ненчев: МиГ-29 би трябвало да бъдат „ пенсионирани “, ще останем без водачи Редакторът на сп. „ Клуб криле “: Много са версиите за злополуката с военния МиГ-29
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР