Местната институция бе сред домакините на юбилейното издание на мащабната

...
Местната институция бе сред домакините на юбилейното издание на мащабната
Коментари Харесай

Трима ученици от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ бяха мениджъри за един ден в Община Видин

Местната институция бе измежду домакините на юбилейното издание на огромната самодейност „ Мениджър за един ден “, която се организира за 20-ти път.

Тази година събитието мина под наслов „ Силата на един екип “.

Единадесетокласниците Светослав Каменов и Симона Петрова и десетокласничката Вивиан Петрова бяха посрещнати в Община Видин тази заран. Кметът доктор Цветан Ценков изрази задоволството си, че младежите от влиятелната видинска гимназия са показали интерес към работата на Общината.

Кметския стол за един ден зае Светослав. В ролята на заместник-кмета по филантропични действия и обществена политика Борислава Борисова влезе Вивиан, а Симона се срещна с отговорностите на заместник-кмета по финансово-стопанска активност, бюджет и икономическо развиване Цветомира Илиева.

Към края на работния ден доктор Цветан Ценков връчи на младите мениджъри документи за присъединяване в самодейността, като им пожела триумф в учебно заведение и в житейския път и ги предложения да дойдат още веднъж в Общината.

„ Мениджър за един ден “ се провежда от Джуниър Ачийвмънт България. Събитието дава опция на възпитаници и студенти да се срещнат с част от управителния екип и да надникнат в ежедневния работен развой на институции, организации и компании.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР