Местата за колите често не стигат, а предприемчиви столичани намират

...
Местата за колите често не стигат, а предприемчиви столичани намират
Коментари Харесай

И това доживяхме: Нелепа композиция пази място в София СНИМКА

Местата за колите постоянно не стигат, а " предприемчиви " столичани намират решение - резервират места с каквото им попадне.

Подобна е и идната преживелица, на която попадна дама по улиците на столичния " Обеля ". Необикновена комбинация заемала място на асфалта пред блок.

Става въпрос за част за долната част на вентилатор, която била доукрасена със блестящо зелена метла. Без подозрение ролята на оборудването е ясна - да резервира въпросното паркомястото от други водачи.
" Днес видях концепция, заимствана от бабите по морето, по какъв начин да си пазим паркомясто.Любопитно ми е единствено кой е ползвателят на това парко място,за да го попитам от кое място да си купя две такива, запазващи паркоместа " устройства ", че съм неработоспособен и от време на време доста мъчно съумявам да си намеря местенце?, написа Петя Г. Тя споделя куриозната случва в обществената мрежа Фейсбук. Където реакциите на столичани не закъснавят.   " Чисто теоритично пред входа е, може да му се постанова на някой да стоварва/товари нещо ", написа Галин С.  " Не пребивавам в квартала, само че имам апартамент и гараж в квартала. Според мен това деяние е погрешно, който и да индивида, когато даде 20 хиляди евро за паркомясто, тогава може да си го пази по този начин ", счита Иван Г.  " Ако е блокът до метрото,това се случва всеки ден ", написа Петрова М.  " Това не е ли нелегално? Не би трябвало ли да се заплати на Общината? ", написа Десислава Т.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР