Места номер 166 и 167 на първия ред на Crypto.com

...
Места номер 166 и 167 на първия ред на Crypto.com
Коментари Харесай

Луди пари за билети заради рекорда на Леброн Джеймс

Места номер 166 и 167 на първия ред на " Crypto.com Арена " в Лос Анджелис за мача сред “Лейкърс ” и “Оклахома Сити Тъндър ” тази нощ се продават за общо 181 500 щатски $, написа Асошиейтед прес.

Двете места ще обезпечат на притежателите им опция да видят - вероятно - по какъв начин звездата на домакините Леброн Джеймс става изпълнител номер 1 в историята на Националната баскетболна асоциация, задминавайки Карим Абдул-Джабар.

38-годишният Джеймс, който вкарва по 30 точки приблизително на мач този сезон, се нуждае от още 36, с цел да усъвършенства достижение на Абдул-Джабар. Легендата на “Милуоки Бъкс ” и “Лос Анджелис Лейкърс ” има 38 387 на сметката си и държи достижението за номер 1 в НБА от 1984 година насам.

По-вероятно е обаче Джеймс да счупи върха при идващото домакинство на " езерняците ", което е в четвъртък против “Милуоки Бъкс ”. За него общата цена на двата билета номер 166 и 167 доближава колосалните $242 000.

" За мача в четвъртък към този момент продадохме два билета за по 24 000 $ всеки ", сподели Кайл Зорн, бранд управител на уеб страницата за продажба тук-там “ТикПик ”.

" Мисля, че хората имат вяра в сюжетната линия, че върхът ще падне в мача сред двата някогашни тима на Абдул-Джабар. Но в случай че Леброн усъвършенства достижението във вторник против “Оклахома ”, в което е изцяло кадърен, това ще срине пазара ", добави Зорн.

Предстоящият мач сред “Лейкърс ” и “Тъндър ” бе преместен от НБА в народен ефир и ще бъде вторият от обичайния за вторник “дабълхедър ” по TNT. Още при започване на сезона пък бе оповестено, че “Лос Анджелис ” и “Милуоки ” също ще бъдат излъчени в ефира на малкия екран, а с национално покритие ще бъде и третият мач на Лейкърс за тази седмица, който е в събота против първенеца “Голдън Стейт Уориърс ”.

" Несъмнено ще отдадем нужната чест на Леброн Джеймс и ще го почетем уместно. Ще създадем по този начин, че това достижение да остане за историята, а топката, кошът и екипът на Леброн да бъдат непокътнати в архивите на лигата ", сподели неотдавна комисарят на НБА Адам Силвър, който се надява оптимално доста хора да изгледат онлайн историческото събитие.

" Ще спрем играта и ще почетем Леброн, когато върхът падне. Но в случай че това се случи в края на мача и той е завързан, ще би трябвало да вземаме решение на момента и значително да импровизираме. Засега не мога да кажа какво тъкмо ще стане ", добави Силвър.

За всички, които желаят да видят идните мачове онлайн, даже най-евтините билети не са по джоба на всеки. За мача с “Оклахома ” пропуските стартират от 176 $, до момента в който за срещата с Милуоки те започват от невероятните $796. Стандартно най-евтините билети за мачовете на “Лейкърс ” са по към 60 $.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР