Месо с картофи, домати и краставици, кафе с мляко, са

...
Месо с картофи, домати и краставици, кафе с мляко, са
Коментари Харесай

Не яжте месото с картофи, това е най-опасната комбинация за здравето

Месо с картофи, домати и краставици, кафе с мляко, са обичани комбинации, които, обаче, може да са доста нездравословни за тялото, и да му причинят дискомфорт.

" Много хора не понасят месо с картофи или тестени произведения. И имат учредения: месото, артикул, който се усвоява в стомаха, изисква солна киселина, до момента в който картофите - нишестени въглехидратни храни, се разграждат основно в червата ", - сподели тя. Това предизвиква дискомфорт в стомашно-чревния тракт. Някои комбинации от зеленчуци също не са целесъобразни, като обичаната салата, да вземем за пример - салатата от домати и краставици.
 Жена намаза ръцете си с паста за зъби, резултатът шокира всички Жена намаза ръцете си с паста за зъби, резултатът шокира всички
Съставките в пастата за зъби, които ароматизират устната ни празнина, работят също по този начин добре и приложени на ръцете ни. Ако сте правили н...

" Мнозина също не предлагат домати с краставици. Но тук всичко е самостоятелно и доста хора харесват тази салата. Въпросът с нея е, че не би трябвало да се прекалява ", добави Соломатина.

Диетоложката също поучава да не се пие доста кафе с мляко заради особеностите на химичния състав на тези артикули.

" Ако изпиете една чаша, надали ще усетите дискомфорт. Ако, обаче, напитката е в огромни количества, кафето, сходно на мощния чай, ще се свърже с млечните протеини и това ще усложни храносмилането ", изясни Соломатина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР