Месеци след съмнителната му смърт продължават да излизат все по-неприятни

...
Месеци след съмнителната му смърт продължават да излизат все по-неприятни
Коментари Харесай

Матю Пери се оказа страшен боклук и домашен насилник

Месеци след съмнителната му гибел не престават да излизат все по-неприятни истории за звездата от „ Приятели “ Матю Пери. Оказва се, че артистът е побийвал постоянно няколко дами – в това число някогашната си избраница Моли Хървиц, сензационно разкриха източници, близки до починалата звезда пред " Дейли Мейл ".

Нови обвинявания разказват по какъв начин той „ хвърлил масичка за кафе “ по Хървиц, откакто се скарали поради негова невярност през 2021 година Двамата обществено оповестиха края на годежа си, откакто през лятото на 2021 година стана ясно, че Пери е флиртувал с 19-годишната Кейт Харалсън в приложението за запознанства Raya.

Но съгласно други източници, осведомени с връзката им, Хървиц в действителност прекратила връзките с наркомана още през февруари, след голяма свада на Свети Валентин. Според " Дейли Мейл " двамата се скарали, откакто Моли схванала, че Матю е купил подарък за друга жена. „ Той хвърли масичка за кафе по нея и й сподели, че е луда. Матю не понасяше да бъде изоставян, имаше голям проблем с това “, написа изданието.

Източниците на медията настояват също, че Пери блъснал приятелката си Морган Моузес в стената и я „ хвърлил на леглото “ през март 2022 година, когато изпаднал в нервна рецесия. „ Морган към този момент не работеше с Матю. Той имаше ужасяващ прочувствен срив и в разгара на момента не можа да управлява страстите си. Страхуваше се, че ще бъде зарязан. Човекът, който околните му познаваха, и индивидът, който светът познаваше, са двама изцяло разнообразни хора “, прибавят още източници.

Друг източник пък описа, че Пери към момента е бил наркозависим преди гибелта си и е лъгал в продължение на години за това, че към този момент е чист. „ Той беше вербално, прочувствено и физически принудител и знаеше по какъв начин да манипулира хората. Всичко, което знаеше е по какъв начин да аргументи болежка и да играе ролята на жертва “, твърди източникът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР