Месеци след раздялата с актрисата и бивша манекенка Райна Караянева,

...
Месеци след раздялата с актрисата и бивша манекенка Райна Караянева,
Коментари Харесай

Мистерия! Има ли Башар Рахал нова изгора?

Месеци след раздялата с актрисата и някогашна манекенка Райна Караянева, Башар Рахал май най-сетне е намерил нова обич. По традиция екранният Гаврилов от сериала " Братя ”, който се излъчваше по Нова тв, брани персоналния си свят и рядко приказва за него, какво остава пък да стига до откровения. Наскоро обаче Башар, който на 20 октомври отпразнува 49-ия си рожден ден, издаде, че приказва с едно момиче, което доста успявало да го центрира в последно време.

В подтекста на диалога Рахал показа и нейна имитация, която някои може би биха изтълкували като издайническа: " Баше, аз знам, че може да си тегав, само че е значимо индивидът до теб какво изважда ”. Башар, който напоследък радва феновете със спектакъла " Отблизо ”, сподели още, че не би се примирил с половинчатости, в това число в любовта. Или същински харесва някого, или не го харесва въобще. Дали обаче в действителност все още има жена, която доста харесва, към този момент остава тайнственост.  

Любопитството към настоящото състояние на артиста на сантименталния фронт много се усили, откакто някогашната му другарка Райна Караянева се появи с джентълмен при започване на месеца на премиерата на кино лентата " Аферата Пикасо ”. Близостта сред ексманекенката и новата й половинка направи мощно усещане на всички. Двамата не се отделиха един от различен от самото начало, говореха си на сантиметри един от различен и току допираха ръце. Съвсем разумно вниманието бе ориентирано и към протичащото се в персоналния живот на Башар Рахал, който също взе участие във кино лентата на режисьора Ян Янев.

Караянева показва топли усеща към избраника си още от лятото, въпреки че не е влизала в пояснения за запознанството им и за стадия на връзката им. Не е ясна и повода за разлъката на някогашната манекенка с Башар Рахал, с който бяха дружно много дълго време. Говори се, че артистът, който има две пораснали дъщери от някогашната си брачна половинка Калина, бил много отчаян след раздялата си с Караянева. 

И по този начин да е, наподобява не му се отразява зле в професионално отношение, тъй като в последно време Башар е много ангажиран. Освен със упоменатото зрелище, артистът е зает и с преподавателска активност. Отскоро той води кино клас в театралния лицей " Любен Гройс ”. Новото му амплоа му работи вдъхновяващо. Башар се е амбицирал да съобщи знанията си, въпреки че не е наложително всеки от учениците му да стане кино артист. Башар е решил да заложи на развиването на общата им просвета.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР