Месеци преди официалния си старт онлайн платформата за онлайн магазини

...
Месеци преди официалния си старт онлайн платформата за онлайн магазини
Коментари Харесай

NEXT BASKET привлича топ дигитален предприемач за изпълнителен директор

Месеци преди формалния си старт онлайн платформата за онлайн магазини NEXT BASKET показа своя общоприет изпълнителен шеф за България и района. Това е Евгени Йорданов - цифров бизнесмен, магистър-инженер по " Бизнес информатика " и ученик на американския Northwestern University в компетентност " Маркетинг посредством наличие ".

Евгени Йорданов има богат опит в цифровите среди и развива сполучливи планове в България, Европа и Америка. Професионалният му път включва разнообразни действия, свързани с онлайн маркетинг и автоматизация, SEO, програмиране, бизнес развиване и лекторство. Преподавал е в академия " Телерик ", DigitalPRO и някои от водещите университети в България, като в това време взема присъединяване на десетки събития и конференции с цифрова устременост в България и Европа.

За себе си той споделя, че постоянно се е стремял да бъде в помощ на други младежи, които се стремят към развиване, и е горделив, че активността му е спомогнала за сполучливия старт на мнозина млади бизнесмени на Балканите.

От октомври тази година Евгени Йорданов към този момент е виновен за развиването на NEXT BASKET - един от най-смелите, амбициозни и новаторски планове в областта на електронната търговия освен на европейско, само че и на международно равнище.
Реклама Свързани публикации " Билла България " ще продава и онлайн от идната пролет 20 октомври 2022, 16:13 Amazon влага 1 милиарда евро в електрически бусове в Европа 10 октомври 2022, 11:50 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР