Месеци преди местните избори, структурата на БСП-Красно село в София

...
Месеци преди местните избори, структурата на БСП-Красно село в София
Коментари Харесай

Разпад в структурана на БСП-Красно село

Месеци преди локалните избори, структурата на БСП-Красно село в София търпи разпад. Председателят на районната организация Николай Николов разгласи, че е подал оставка и към този момент е подадена в Градския съвет.

Ето какво написа Николов във връзка своята оставка:

Вчера подадох оставка като ръководител на районната организация на Българска социалистическа партия в Красно село. Днес я подадох и в Градския съвет на партията.

Не беше елементарно да взема това решение.

Водих много борби – и като социалист, и като общински консултант в София! За повече правдивост при разпределението на обществените средства и против корупционния модел на ГЕРБ, окупирал столицата в продължение на доста години.

През последните месеци обаче изгубих убеденост, че с управлението на градската партийна организация и на групата съветници мислим в една посока, че споделяме общи оценки за положението на нещата.

Беше премината една алена линия, когато управлението на нашата група реши да бъде подсилен препоръчаният от ГЕРБ областен кмет, който към този момент встъпи в служба.

Разбира се, не поддържах този избор!

Не за първи път не поддържам оферти на управлението на групата. Правил съм го и различен път. Особено в случаите, когато съм имал задоволително учредения да допускам, че плановете за решения намирисват на съмнителни схеми и подмолни сделки.

Чашата на търпението ми преля, когато научих, че за заместник-кмет на региона е назначен представител на Българска социалистическа партия от различен регион!

Социалистите от Красно село даже не бяха известени за това решение. Отделен въпрос е какво биха решили членовете на районната организация, в случай че ги бяха попитали!

Тъй като съм съвсем сигурен, че ще има всевъзможни спекулации по отношение на моето решение, бързам да уточня, че не напущам партията, не я променям с друга, не я предавам.

Ще продължа да работя за ползите на хората в столичния град, само че не и като областен партиен началник.

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР