Месеци преди да излезе на екран Малката русалка на Роб

...
Месеци преди да излезе на екран Малката русалка на Роб
Коментари Харесай

Колко спечели Малката русалка през първия си уикенд на екран

Месеци преди да излезе на екран " Малката нимфа " на Роб Маршал беше подложен на критика, оплюван и коментиран по разнообразни аргументи. От 26 май обаче можахме да забележим и какво тъкмо съставлява първата игрална версия на класическата анимация на Disney, основана пък на приказката на Андерсен.
 Какво да чакаме от
Какво да чакаме от " Малката нимфа " на Роб Маршал

Хали Бейли заслужава похвали и призове за ролята си на Ариел

И, в случай че оставим рецензията настрани, можем да забележим, че филмът за русалката Ариел, изиграна тук от Хали Бейли, се е показал сносно в боксофиса през първия си уикенд на екран. Всъщност повече от добре.

118 милиона $ са приходите му единствено в Съединени американски щати, където филмът излезе по време на уикенда, в който се отбелязва Денят на починалите във войните. Понеделникът също е неработен ден и се чака в него още американци да се насочат към киносалоните, с цел да гледат " Малката нимфа ".
 Снимка 619542

Извън Америка филмът е спечелил жестоко 69 милиона $ в 51-а разнообразни страни през първия си уикенд, написа Variety. Ако продължава със същите темпове, филмът на Роб Маршал може и да успее да " избие " цената си - бюджетът на продукцията е 250 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР