Месеци наред почти всекидневно в Каталуня се будят с новина

...
Месеци наред почти всекидневно в Каталуня се будят с новина
Коментари Харесай

Интер към Барса: Искате Лаутаро? Дайте ни Гризман

Месеци наред съвсем ежедневно в Каталуня се будят с вест към интереса на Барселона към нападателя на Интер Лаутаро Мартинес. Барселонските вестници не стопират да ровят в тематиката, твърдейки, че " лос кулес " ще създадат атака за аржентинския стрелец това лято. Днес италианският вестник Gazzetta dello Sport излиза с любопитно заглавие. " Искате Лаутаро? Дайте ни Гризман ", написа италианската спортна библия, споделяйки, че това е глас от " Сан Сиро ".

 До лятото откупната уговорка на Лаутаро ще възлиза на 111 милиона евро. От " Камп Ноу " търсят метод да не платят тази сума, като от Милано припомнят, че при сходна замяна няма да развързват кесиите. Барса заплати 120 милиона евро на Атлетико Мадрид през предишното лято, с цел да се снабди с услугите на Гризман.

От Каталуня идват разнопосочни отзиви по отношение на мястото на Антоан в състава на " блаугранас ". 29-годишният Гризман е по-възрастен със седем години от Лаутаро и по тази причина италианският вестник назовава сходно скимване за замяна " луда концепция ". Също по този начин заплатата на Антоан в Барса не е по силите на " нерадзурите ". Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР