Месеци наред медиите пишеха как Симона Загорова не просто е

...
Месеци наред медиите пишеха как Симона Загорова не просто е
Коментари Харесай

Отслабнала и стройна ли: Симона Загорова два пъти по-дебела от Глория! (РЕАЛНИ СНИМКИ след празниците)

Месеци наред медиите пишеха по какъв начин Симона Загорова не просто е отслабнала, само че се е трансформирала надали не в модел. На това мнение бяха и потребителите в нета, поради фотосите, които Мони пускаше, а и продължава да пуска. Е, оказа се, че премията е за малцината, които заподозряха шашма и твърдяха, че щерката на Глория просто е задобряла с фотошопа.

Да, по този начин е. Защото, колкото и да се " свиниш " от Коледа до Нова година, няма да направиш гушата и яката фигура, които Симона демонстрира на последните си действителни фотоси от телевизионно предаване.

Така като я гледаме, Загорова е двойна на родителката си Глория и няма и помен от финното като вейка девойче, усмихващо ни се от профила й в мрежите.

" Добре, де! Едно не е ясно - за какво Мони, дето си е хубавичка, пък и прочут разсъдък показваше, драпа да бъде копие на всички кифли, плъзнали като болест по мрежите?! Голямо достижение ли е това, знамение ли?! Да си следващата от калъпа, все едно правени на машина. Жалко, че сме я имали за интелигентна, тъй като очевидно не е ", разясняват консуматори.

И я поучават за енти път да спре да се тормози и да развива комплекси, подбудени от личното й безумство, а да се одобри такава, каквато е и да живее съответно.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР