Месеци наред българските институции мълчат по много важни въпроси, свързани

...
Месеци наред българските институции мълчат по много важни въпроси, свързани
Коментари Харесай

Пробита ли е националната сигурност, пита Христо Иванов

" Месеци наред българските институции мълчат по доста значими въпроси, свързани със фотосите на чекмеджето на премиера Бойко Борисов с пачките, кюлчетата злато и револвера - от има ли име госпожата, за която министър-председателят внушава, че е направила " компромата " и разпитвана ли е, до по какъв начин НСО си прави работата и пробита ли е националната сигурност ".

Това сподели в предаването " Алтернативата " по ТВ1 съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов ( " Да, България " ).

" Отвъд битовизмите стои въпросът за това дали България въобще има национална сигурност. Всеки ли може да прати госпожа при премиера? Той явно загатва за хора от обкръжението на президента Радев. А други президенти - турският президент, съветският президент? Производството на компрометиращи материали е изпитан номер на най-различни служби за слагане според. Българският министър председател в действителност според ли е, от кого е според ", уточни Иванов.

Той напомни и други случаи като приключването на данните на милиони българи от Национална агенция за приходите, срутва на Търговския указател, отравянето на притежателя на оръжейната компания " Емко " Емилиян Гебрев, влизането на прокуратурата във военното разузнаване - проблеми, по които до момента отговорен не е открит. Той уточни, че е налице целеустремен сюжет за разрушение на националната сигурност и попита " къде се е заврял Гешев ".

" Няма безопасен сюжет, който да изясни тези фотоси ", сподели още съпредседателят на " Демократична България ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР