Месецът ви на раждане влияе върху характера ви. Според астролозите

...
Месецът ви на раждане влияе върху характера ви. Според астролозите
Коментари Харесай

Ето как месецът на раждане влияе върху характера на жената!

Месецът ви на раждане въздейства върху характера ви. Според астролозите всеки месец има своя неповторима сила.

Януари
Този месец дава на дамата специфични качества – отдаденост, неизменност и упорита работа. Благодарение на тях тя реализира триумф в живота. Среща компликации, само че има силата да преодолее всеки проблем.

Февруари
През този месец се раждат същински интелектуалци. Те се управляват повече от разсъдъка, в сравнение с от възприятията. Обикновено рядко бъркат, защото могат да плануват няколко разновидността на събитията и да изберат по-изгодния. Обикновено, животът им сервира доста необикновени проблеми, които би трябвало да решат.

Март
Момичетата, родени през този месец, са доста впечатлителни. Поради това те елементарно се поддават на непознато въздействието на по-авторитетни и могъщи хора.

Април
Жените, родени през този месец, са доста импулсивни освен с думи, само че и с дейности. Не обичат да им бъде нареждано или да бъдат насочвани. Животът им постоянно е цялостен с изненади, изключително що се отнася до връзките.

Май
Тези дами се отличават с рядко самообладание и воля за живот. Те са в положение да устоят на съвсем всички удари на Съдбата. От друга страна, шансът в живота много постоянно им се усмихва. Те не обичат доста измененията и постоянно имат много консервативни възгледи за живота.

Юни
Тези дами по природа са доста енергични и любопитни. Те извършват доста задания и могат да вършат няколко неща по едно и също време. От друга страна, те могат да изоставен средата, в случай че изгубят интерес към нея. Те обичат да приказват и постоянно са отворени за другарство.

Юли
Много постоянно са склонни към потиснатост, макар че са много оптимистични по природа. Рядко поемат опасности, в случай че не са оправдани. Те обичат да пътуват, само че по природа са страхотни домакини.

Август
Много очарователни и амбициозни! Истински любимки на шанса, и всичко това с помощта на вярата им в най-хубавото. Освен това, те ясно знаят какво желаят от живота.

Септември
Родените през септември са доста внимателни по природа. Те не харесват риска и объркването, изключително когато става въпрос за персоналните им движимости. Тези дами демонстрират рядка деловитост в ежедневните въпроси. Но макар сдържания темперамент, те са доста уязвими.

Октомври
Октомврийските дами също са практични и деликатни към детайлите. Те обичат всичко красиво и елегантно. Склонни към ненадейно и рисковано държание.

Ноември
Не са склонни да вършат взаимни отстъпки. Те имат добре развита вътрешен глас и по тази причина им е елементарно да предскажат доста събития в живота си. Ако се вслушват в нея.

Вижте още: Домашна напитка за положително здраве и младост

Декември
Декемврийските дами са артистични и обичат вниманието на противоположния пол. За тях е елементарно да намерят общ език с съвсем всеки човек. Но, въпреки това, тяхната принципност постоянно им основава проблеми. Опитват се да заобикалят компликациите.

Месецът ви на раждане дефинира кои качества доминират в характера ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР