Месецът от годината, в който сме родени, никога не е

...
Месецът от годината, в който сме родени, никога не е
Коментари Харесай

Каква ЛЮБОВ те чака според месеца ти на раждане

Месецът от годината, в който сме родени, в никакъв случай не е инцидентен. От това зависи каква зодия сме, какъв темперамент ще имаме, а и какви ще сме в любовта, както и ще ни върви ли в този аспект от живота. Вижте каква обич ви чака съгласно месеца от годината, в който сте родени:
ЯНУАРИ: В любовта нещата ви се получават малко мъчно. Обикновено би трябвало да мине доста време, с цел да обикнете някого или да му се доверите изцяло. Хубавото е, че когато търсенето завърши, успявате да създадете здрава и дълга връзка, а неведнъж първата такава се трансформира и във вашето семейство за цялостен живот.
 ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през 2021 година ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през 2021 година
Остава малко до края на 2020 година, а доста зодии се чудят какво ли ги чака през идната година. Повече обич, ново жилище или по...
ФЕВРУАРИ: Няма по-големи романтици от хората, родени през февруари. Вие сте доста деликатни към любовта, пробвате се да не сте доста настоятелни и чакате отсрещния човек да притегли вниманието ви. Обичате да флиртувате, обичате вниманието и рядко оставате без някой почитател, който да ви угажда на всичките прищевки. Имате шанс в любовта!
МАРТ: Малко сте недоверчиви към множеството хора, които се пробват да сграбчен сърцето ви. Трябват ви доста доказателства, с цел да се почувствате спокойни и да се доверите. Когато това стане обаче, връзките ви са доста пъстри, рисковани и изпълнени със пристрастеност. Семейства създавате на по-късен стадий от живота си, а до тогава предпочитате деликатно да изберете своя сътрудник.
АПРИЛ: Винаги има най-малко двама души, които се борят за сърцето ви. Не знаем по какъв начин го вършиме, само че чарът ви е неудържим. Обичате късите връзки, мечтаете за дълга единствено тогава, когато към този момент сте се наживели задоволително. За благополучие – нямате никакви проблеми, когато моментът настъпи и елементарно намирате своята половинка в живота.
МАЙ: Вие сте доста сантиментални, доста прочувствени и обичате извънредно мощно. Искате един сътрудник, само че същински и за цялостен живот, пред това да имате доста безмислени връзки. Създавате доста здрави и щастливи фамилии, тъй като в любовта постоянно имате шанс.
ЮНИ: Не си падате по сериозните връзки, предпочитате по-емоционалните и буйни връзки, които ви дават адреналин и в никакъв случай не ви дават да скучаете. Като магнит сте за противоположния пол, което прави започването на нова връзка извънредно елементарно за вас. Имате си стандарти в любовта и постоянно държите на тях.
 4-те типа изневери, които скапват всяка връзка 4-те типа изневери, които скапват всяка връзка
Изневяра не непременно значи завършек на връзката, изключително в случай че сътрудниците са дружно от доста време и знаят по какъв начин да минават през ра...
ЮЛИ: Вашата мощ е любовта! И то тази същинската и за цялостен живот. Създавате доста здрави фамилии, писано ви е да имате повече от две деца и фамилната идилия за вас продължава през целия ви живот. Много хора желаят да са на вашето място и да имат вашия шанс с сътрудник за цялостен живот.
АВГУСТ: Понякога малко мъчно откривате верния човек и постоянно минавате през редица от разочарования. Въпреки това имате мощен дух и в никакъв случай не се отказвате да откриете същинската обич. Рано или късно тя се появява и с нея забравяте всичко, през което сте минали. Така че шансът е на ваша страна, все пак.
СЕПТЕМВРИ: Имате доста високи условия към сътрудниците до себе си, което постоянно значи, че мъчно намирате верния човек за вас. Може би би трябвало да помислите, че не е нужно човек да е съвършен, с цел да го обикнете. Имате доста пристрастеност във връзките си и не забравяйте, че доста хора търсят и не я намират. Доверете се на инстинктите си!
ОКТОМВРИ: Имате доста ухажори, обичате да флиртувате и да се забавлявате. За вас любовта не е сериозна тематика, изключително преди 30-те години. Затова чакате верния човек да се появи, само че в никакъв случай не го търсите непременно. Докато другите се тормозят да не останат сами, вие се забавлявате и извличате най-хубавото от живота и любовта.
НОЕМВРИ: Няма по-хубаво от това да имате шанс в любовта и тя да идва при вас, без да вършиме нищо. Е, доста хора могат да ви завидят за шанса. Имате доста здрави връзки, бързо намирате сътрудници и в любовта сте цялостни отличници!
 20 любовни късметчета до края на 2020 година 20 любовни късметчета до края на 2020 година
Интересно ли ви е какво ви чака в любовта до края на 2020 година? На нас също! Затова сме ви подготвили 20 любовни късметчета, от които...
ДЕКЕМВРИ: Понякога се постанова да минете през доста любови, с цел да откриете същинската. Но в последна сметка постоянно успявате да създадете крепко и щастливо семейство, да имате деца, да имате дом, да градите бъдещето си дружно с индивида, който обичате и това да ви прави доста щастливи. Големи сте късметлии в любовта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР