Месецът на май е период на нови началa и възможности,

...
Месецът на май е период на нови началa и възможности,
Коментари Харесай

Любовни предсказания за месец май според зодията ви

Месецът на май е интервал на нови началa и благоприятни условия, които могат да повлияят на вашата полова живота. Ако сте в една връзка, този месец може да бъде добър с цел да се засилят връзката и интимните моменти с колегата ви. Ключът към това е да поставите време и старания с цел да поддържате връзката си в крепко и несъмнено място, като говорите намерено за своите потребности и стремежи, написа Novinite.bg.

Ако сте уединен и търсите ново полово премеждие, то май може да бъде удобен месец за вас. Важно е да сте отворени за нови благоприятни условия и да бъдете подготвени да излезете от зоната си на комфорт. Ако сте търсещи, то може да имате по-голям късмет да срещнете някого, който подхожда на вашите полови стремежи.

Независимо от това дали сте във връзка или не, месецът на май може да бъде добър с цел да проучите нови способи за наслаждение в спалнята. Експериментирайте с нови пози, играчки или еротични игри, които ще оказват помощ да подобрите вашата полова живот.

Ето какъв ще е месецът за обособените зодии:

Овен: Месецът на май ще бъде удобен за любовта за Овните. Те ще имат по-голямо предпочитание да бъдат покрай колегата си и да посветят време на общи действия. Това може да усъвършенства връзката сред двамата ви, като ще можете да се почувствате по-близо един до различен.

Телец: За Телците месецът може да бъде малко по-напрегнат в любовта, защото може да се изправят пред провокации, които ще слагат връзките им на тестване. Важно е да останете спокойни и да работите дружно с колегата си, с цел да преодолеете проблемите и да затвърдите връзката си.

Близнаци: За Близнаците май ще бъде забавен за любовта. Те може да се почувстват по-свободни и изразителни в своите страсти, което може да докара до повече романтика и фамилиарност. Ако сте сами, може да имате по-голям късмет да срещнете някого, който подхожда на вашите стремежи.

Рак: Месецът може да бъде удобен за Раците в любовта. Те може да се почувстват по-уверени и постоянни в връзките си и да се любуват на моментите с колегата си. Ако сте търсещи, може да имате по-голям късмет да срещнете някого, който ще бъде подобаващ за вас.

Лъв: За Лъвовете месецът може да бъде забавен в любовен. Те може да се почувстват по-експресивни и да изразят по-добре своите страсти.

Дева: За Девите месецът ще бъде добър за любовта, изключително в случай че сте в дълготрайна връзка. Може да се почувствате по-близо и свързани с колегата си, като споделите общи ползи и прекарвания. Ако сте самичък, може да имате повече благоприятни условия да срещнете някого, който споделя вашите стойности и ползи.

Везни: Те може да се любуват на повече романтика и фамилиарност в връзките си и да се почувстват по-близо до колегата си. Ако сте сами, може да имате повече благоприятни условия да срещнете някого, който ще ви заинтригува.

Скорпион: Те може да се почувстват по-страстни и изразителни в своите страсти, което може да докара до повече фамилиарност и връзка с колегата им. Ако сте търсещи, може да имате по-голям късмет да срещнете някого, който ще ви заинтригува и ви притегли.

Стрелец: Ако сте сами, може да имате по-голям късмет да срещнете някого, който споделя вашата обич към приключенията и новите прекарвания.

Козирог: За Козирозите месецът на май може да бъде удобен за любовта, изключително в случай че сте в дълготрайна връзка. Те може да се почувстват по-стабилни и уверени в връзките си, като работят дружно с колегата.

Водолей: За Водолеите месецът на май може да бъде забавен в любовта. Те може да се почувстват по-независими и свободни в връзките си, като търсят сътрудник, който споделя тяхната обич към новите и необикновени неща. Ако сте в дълготрайна връзка, може да се наслаждавате на повече фамилиарност и независимост в връзките си.

Риби: Месецът на май може да бъде сантиментален и утопичен за Рибите в любовта. Те може да се почувстват по-свързани с колегата си и да се любуват на повече романтика и фамилиарност в връзките си. Ако сте сами, може да имате повече благоприятни условия да срещнете някого, който ще ви притегли и ще споделя вашите фантазии и полезности.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР