Месецът на любовта и виното вече е при нас, а

...
Месецът на любовта и виното вече е при нас, а
Коментари Харесай

Майкъл Бубле, Red Hot Chili Peppers, Лиъм Галахър, Halestorm, ALMA - 5 нови песни от седмицата

Месецът на любовта и виното към този момент е при нас, а няма нищо по-любовно и сантиментално от музиката на Майкъл Бубле, по тази причина тази седмица започваме музикалната ни селекция точно с него.

Неколкократният притежател на награди Грами разгласи издаването на своя 11-и студиен албум, озаглавен HIGHER, на 25 март. Тази седмица излезе и първият сингъл от него, който носи името  " I`ll Never Not Love You ".

Както Бубле разяснява: " Този път се открих изцяло за опитването на нови неща. Порових по-дълбоко, до момента в който работех, и се обкръжих с най-великите основатели на музика в планетата с гигантско въображение. "

Продължаваме с една от най-любимите ни американски банди, които също зарадваха всичките си почитатели с нова музика. Red Hot Chili Peppers представиха новата си песен  " Black Summer "  и оповестиха заглавието на своя идващ албум Unlimited Love, който излиза на 1 април (не на шега).

" Единствената ни цел е да се изгубим в музиката. Копнеем да носим светлина в света, да издигаме, свързваме и събираме хората дружно. Всяка една от песните в новия албум е един аспект от нас, отразяващ нашия взор към Вселената. Това е задачата на нашия живот и работихме крепко, с цел да създадем най-хубавия албум, който можахме ", споделят от бандата, а ние сме сигурни, че ще бъде страховит - тъкмо както всеки един от останалите им 11 досега.

От Лос Анджелис се пренасяме на Острова, с цел да чуем какво ново има да ни каже един от двамата непокорни братя Галахър. Лиъм Галахър обяви издаването на новия си независим албум. Той ще се споделя C`Mon You Know и излиза на 27 май.

Междувременно вокално по-добрата половинка от Oasis пусна и първи сингъл от него -  " Everything`s Electric ". Изпълнителят ще направи и най-големият си концерт досега на 4 юни в Knebworth Park, Хертфордшир.

Продължаваме с Halestorm, които се завърнаха освен с новата си ария " The Steeple ", само че и с новината, че издават новия си албум Back From The Dead на 6 май.

" Започнахме да пишем този албум към три месеца преди Covid пандемията. След като не можехме да вършим турнета, поради възбраните, попаднах в мрачно място и изживях нещо като рецесия на идентичността. Този албум е историята на това по какъв начин се измъкнах от тази пропаст. Това е пътуваме в тематиките за психологично здраве, възмездие, разврат, преоткриване и поддържане на религия в човечеството ", споделя за Back From The Dead вокалистката на бандата - Лизи Хейл.

След последния ѝ сингъл " Far Far Away ", който излезе през март 2021 година, не сме чували нищо ново от надарената певица и създател на музика ALMA. Тя обаче се завръща с нов план, озаглавен  " Close The Door ".

" Миналата година ми беше последна в учебно заведение, имах доста изпити и сложни предмети, които изискваха усилена подготовка. За страдание не ми оставаше никакво време за музика. След завършването ми в Англия обаче, не съм спряла да пиша песни с неповторими хора в разнообразни елементи на Европа. ", споделя младата изпълнителка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР