Месецът е изпълнен с динамика и това се усеща във

...
Месецът е изпълнен с динамика и това се усеща във
Коментари Харесай

Какво да правят тези ЗОДИИ до края на януари

Месецът е изпълнен с динамичност и това се усеща във въздуха. Имаме няколко ретрограда, които въздействат на мотивацията и настроенията ни, както и пълнолуние в Рак. Емоциите са в пика си, само че тези зодии би трябвало да внимават с това, с което ще се захванат.

Телец

При тях мотор са материалните тласъци, които ги движат към триумфа. Това не всеки път е техен правилен консултант, изключително във време, когато им се дава да работят на духовността и връзките си с останалите. До края на този месец те би трябвало да преразгледат своите мотиватори и да се заловят крепко за задачите и за работата си. Напоследък силите са им повлияли по този начин, че те нямат мотивация, само че в този момент е времето на открият пътя назад.

Също по този начин би трябвало да преразгледат връзките си с близките. Кои от тях са градивни и кои не. Знаят, че би трябвало да лимитират кръга си от хората, които въздействат зле на техните преценки и избор, само че са неуверени с дейностите си.

Зодиите, които имат максимален късмет да станат богати

Рак

За вас пълнолунието през тази седмица ще повлияе разбъркващо на откритата от вас рутина. То ще ви хвърли в лимбото на нови срещи, доста размишления и объркана работна среда. Ще ви накара да се научите да балансирате добре мотивацията и дисциплината си, даже когато те не са на равнище.

Ще имате кармични срещи със остарели познати, които може да се проявят и в сънищата ви, които ще ви носят известия свързани с бъдещето. Ще са ви от изгода, в случай че се вслушате и ги приложите градивно.

5-те най-опасни зодии измежду дамите

Везни

За вас Венера ще е ретроградна до края на месеца, което води до проблеми с връзката в персонален и любовен проект. Опитайте да запазите успокоение и да не влизате в спорове в този интервал.

Пред вас ще се зародят финансови въпроси, само че най-често те ще са в положително направление. Бъдете подготвени да влезете в ролята на разпределител на богатствата.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР