Месецът е август, а годината - 2021. Който не е

...
Месецът е август, а годината - 2021. Който не е
Коментари Харесай

Симона Дянкова - златното момиче, което обича да снима Моринари

Месецът е август, а годината - 2021. Който не е на море, гледа какво се случва в Токио.

На едно табло в залата, където се организират Олимпийските игри, потегля скалата на съветския тим по художествена гимнастика. Пет български девойки изпитват най-голямото напрежение в живота си. Когато оценката на съветския тим стопира преди да задмине тази на българския, те към този момент изпитват най-голямата наслада в живота си.

Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова печелят Златен орден на игрите в Токио и поставят завършек на хегемонията на Русия в най-красивия женски спорт. Еуфорията може да се съпостави само с тази от Световното футболно състезание през 1994 година: златните девойки на Весела Димитрова и Михаела Маевска са спечелили първата олимпийска купа за българската художествена гимнастика.

Случайно или не, през 2022, месецът още веднъж е август, когато на пазара се появява четвъртото потомство Galaxy Z Flip4 - сгъваемият смарт телефон на Samsung, който изведе селфитата на ново фотографско и преживелищно равнище и върна диалога за естетиката и гъвкавостта в телефоните.

 Симона Дянкова, изявление, златен орден, олимпийска шампионка по художествена гимнастика, Galaxy Z Flip4
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР