Месеца след президентските избори през 2020 г. избиратели от Демократическата

...
Месеца след президентските избори през 2020 г. избиратели от Демократическата
Коментари Харесай

Съжаляващият фалшив избирател от Уисконсин казва, че е бил подмамен да подпише фалшив документ, в който се твърди, че Тръмп е спечелил през 2020 г.

Месеца след президентските избори през 2020 година гласоподаватели от Демократическата и Републиканската партия, представляващи претендента, спечелил националния избор в техните щати, се събраха в страна публично да даде електорални гласове за президент.

Но в седем щата, в които Джо Байдън завоюва, републиканските гласоподаватели по този начин или другояче се събраха и дадоха подправени гласове за Доналд Тръмп. Те станаха известни като подправени гласоподаватели. И съгласно федералните прокурори, те са били част от проект за анулация на изборите, оркестриран от про-Тръмп юристи с поддръжката на Тръмп. Бяха повдигнати обвинявания против подправени гласоподаватели в Джорджия, Мичиган и Невада.

Фалшивите гласоподаватели в Уисконсин не бяха упрекнати и преди няколко седмици един от тях, Андрю Хит, юрист и някогашен ръководител на държавната Републиканска партия, се съгласи да седне с нас, с цел да ни изясни по какъв начин съгласно него той и другите гласоподаватели на Републиканската партия в Уисконсин са били излъгани от акцията на Тръмп.

Андерсън Куп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР