Месец юли е специален за поп-фолк певицата Деси Слава. През

...
Месец юли е специален за поп-фолк певицата Деси Слава. През
Коментари Харесай

Звезден рожденик: Синът на Деси Слава стана на 20 г.! Отбелязаха празника шумно

Месец юли е специфичен за поп-фолк певицата Деси Слава. През него тя става майка за първи път, а тази година се навършват тъкмо 20 година от събитието. С други думи синът ѝ Майки чества своя втори празник. 

Виж още: Танците на стълб са новия шлагер измежду родните звезди: Ето кои яки мацки го практикуват 

В Instagram певицата разгласява фотография от празничния ден, като на британски честити празника на сина си и му пожелава да бъде блажен. Рожденикът от своя страна няма специфична обява по мотива, само че пък показа много сторита от честитки на близки другари, както и къси видеа от купона.

Виж още: Едно прелъщение на 22: Тита посрещна рождения си ден на морето! Задава ли се женитба? 

Наскоро в публичното пространство се завъртя слухът, че Майки си има другарка. Ставаше въпрос за момиче на неговата възраст, а съгласно някои наши уеб сайтове родителите на двамата към този момент се познават. Истината обаче е, че към Майки има не една или две хубавици, тъй че единствено времето ще покаже дали възприятията посред им са същински. 

Виж още: От зубърка до съдбовна и секси супер жена: DARA избухна с нов шлагер и неповторимо видео

Иначе Майки е студент. Учи в Швейцария и по-точно в Люцерн. Момчето от дълго време е независимо, като даже преди да замине в Швейцария, бе и с другари в Мексико.

Изображение: https://www.instagram.com/desislavaofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР