Месец юли е особено важен в живота на младото семейство

...
Месец юли е особено важен в живота на младото семейство
Коментари Харесай

Двоен празник за сем. Гущерови: Плеймейтката с топли думи за съпруга си и съдбата си

Месец юли е изключително значим в живота на младото семейство Гущерови. В един и същи ден те честват два празника - годишнина от сватбата и рожден ден на Християн Гущеров. Всеотдайната брачна половинка и майка, Светлана, означи празника със фотография и текст под нея:

Виж още: Преслава проговори за Галена: Аз я потърсих още преди няколко дни

" Измина още една година от безграничната ни и нестихваща обич. Любов, която ме промени, обич, която ме прави мощна, обич която ме подари с най-прекрасните и същински моменти ", написа тя. Освен това отбелязва, че на същата дата, 12 юли, през 1988 година ориста е поръсила сърцето ѝ с магически прашец и е предрекла, че точно той ще бъде мъжа на живота ѝ. 

Виж още: И Русев с ковид: Българинът споделя за конфликта с заболяването

" Бъди здрав обич моя, бъди благополучен, бъди сполучлив и не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и положително сърце! Аз ще бъда до теб, ще вървим дружно по пътя без да стопираме пред нищо ", написа тя. 

Виж още: Деси Цонева разгорещи пристрастеностите със фотография

В story-та тя разгласява фотоси от сватбата им, както и тортата за рожденика - екстравагантно сладкарско произведение в геометрична форма, по която е полазил гущер. В story виждаме и детенцето им, въпреки и без да снима главата му. 

Виж още: Глория отговори на нова порция подправени вести: Оправихте ми настроението за месеци напред

Ако се чудите по какъв начин по този начин ориста е поръсила с магически прашец сърцето на Светлана, в реда на нещата е да споменем, че двамата имат година разлика и в действителност Християн е по-малък от брачната половинка си. 

Виж още: И Русев с ковид: Българинът споделя за конфликта с заболяването

За двойката се твърди, че са в очакване на втори собствен правоприемник, въпреки и двамата да не са удостоверили или отрекли слуха. Сигурната вест към тях е, че Светлана е почнала собствен личен бизнес - линия бижута.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР