Месец януари е сред най-важните за Илиян, защото на 12-ти

...
Месец януари е сред най-важните за Илиян, защото на 12-ти
Коментари Харесай

Ти да видиш! Илиян Тупалката горд със сина си, защото...

Месец януари е измежду най-важните за Илиян, тъй като на 12-ти рожденик е синът на артиста – Ицко. Изпълнителят на музикална компания “Пайнер “ от дълго време е провел празненство за своя правоприемник, написа planeta.tv. Момченцето е най-важния човек в живота на артиста, а той признава че откогато синът му се е появил, животът му радикално се е трансформирал. Илиян споделя, че Ицко е доста музикален и свири на разнообразни принадлежности, а микрофонът се оказал обичаната му играчка.

“Има пластмасов микрофон, мисля си, че освен ще ме наследи, само че и ще ме надскочи. Това е ген, няма накъде да отиде. Аз виждам, че той се забавлява, желае да свири на барабани. Нищо чудно да получи за рождения си ден през днешния ден “, разкрива Илиян в изявление за журналистката Елизабет Методиева.

В професионално отношение Илиян несъмнено е зависим на мощен креативен възторг. За никой не е загадка, че 2017-та бе една от най-успешните за усмихнатия реализатор, а плодовете от труда си той бере с цялостна мощ всеки ден. Дуетът му с Алисия - “За последно” е една от песните, които оставиха ослепителен отпечатък в сърцата на публиката с въздействащ текст, в който всеки може да открие себе си. “ГОЛ” пък в трио с Константин и Борис Дали е от тези занимателни части, които постоянно ще радват ухото.

“Феновете са най-точната и съответна канара, която мери кой какъв брой е сполучлив. Фактът, че песните ни се повтарят и потретват в нощните заведения е задоволително индикативен. Имам опцията да съм на участия в цялата страна, а и освен, и съм с задоволително ясна визия по кое време едно парче се харесва и по кое време не. Феновете вземат решение, те са най-важните. Всичко останало е суета”, споделя Илиян след поредна среща с почитателите в клуб във Велико Търново.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР