Месец след загубата на финала на Уимбълдън, Новак Джокович успя

...
Месец след загубата на финала на Уимбълдън, Новак Джокович успя
Коментари Харесай

Какво спечели Алкарас, когато загуби от Джокович

Месец след загубата на финала на Уимбълдън, Новак Джокович съумя да си отмъсти на Карлос Алкарас и сграбчи под носа му успеха на шампионата в Синсинати. Така Ноле се завърна с успех след повече от две години отсъствие от американските кортове. А 20-годишният испанец потъна в сълзи след края на траялата рекордно дълго среща.
 Карлос Алкарас и Новак Джокович са подготвени за нова среща на корта - думите, които си размениха
Силните думи, които Джокович и Алкарас си размениха

Ще надвие ли желанието за победа над спортсменството

Сърбинът си взе реванш, само че не пропусна още веднъж да подчертае, че съперникът му е като никой различен състезател, против който се е изправял до момента. Това е огромно самопризнание за, който съумя да се трансформира в същинска сензация в света на тениса за негативно кратко време. А с изключение на рекордният брой победи, които е записал за нежната си възраст, в този момент той може да се похвали с още едно достижение.
 Снимка 630775

Всяко зло за положително, споделят хората. В случая на испанеца загубата от Джокович в Синсинати не му донесе седма купа за годината, само че пък го направи по-богат. И в този момент той е единственият тенисист, роден след 2000 година, който към този момент е проработил над 20 милиона долара на корта, предава Tennis.com.
 Карлос Алкарас и срещата му с Наоми Кембъл в Ница
Супермоделът, който е почитател на Алкарас

Всички обичат испанеца

Голямата част от тях, близо осем милиона $, Карлос Алкарас получи като награден фонд след триумфа си на Уимбълдън. От останалите победи през годината също натрупа още няколко милиона и към този момент има в сметката си толкоз, на колкото години е. И в случай че това не е знак, че го чака в действителност блестящо бъдеще.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР