Месец след терористичния акт на „Манчестър Арена”, в който загинаха

...
Месец след терористичния акт на „Манчестър Арена”, в който загинаха
Коментари Харесай

Това ангелче днес щеше да навърши 9 години, то е най-младата жертва на терориста от Манчестър

Месец след терористичния акт на „ Манчестър Арена”, в който починаха 22-ма души, фамилията на най-младата жертва – Сафи Русос отдават респект към паметта й. Бащата на Сафи – Андрю, сестра й – Ашли и брат й Ксандър означават рождения ден на момиченцето, което през днешния ден щеше да стане на 9 години.

Близките й споделя спомените си за Сафи, станала най-младата от жертвите на гърмежа в Манчестър на 22 май тази година.
 Сафи Русос, семейство
„ Не можехме да излезем със Сафи, без да се забавляваме. Нейната фантазия беше да бъде известна. Това беше всичко за нея. За Коледа й подарихме билетите за концерта на Ариана Гранде. Броеше дните, секундите дори”, споделя бащата на момиченцето.

„ Тя беше луда по Ариана Гранде. Виждахме какъв брой е щастлива. Очевидно, трябваше да отида с нея. Тя не спираше да ми споделя: Хайде, Ашли, даде обещание ми, стани и потанцувай!”. Затова потанцувахме малко, Сафи беше толкоз щастлива”, споделя сестра й Ашли.

Ашли е участвала дружно с нея на концерта и е изживяла ужаса на гърмежа: „ В момента, в който гърмежът утихна, аз… просто знаех. Не знаех по какъв начин, само че някак знаех какво се е случило. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР