Месец след старта на поръчките на специалния дебютен модел ID.3

...
Месец след старта на поръчките на специалния дебютен модел ID.3
Коментари Харесай

Свободна от емисии мобилност за всички - продажбите на ID.3 1ST edition започват в България

Месец след старта на поръчките на специфичния дебютен модел ID.3 1ST edition за всички клиенти, които направиха предварителни резервации в България, Volkswagen дава старт на поръчките на ID.3 1ST edition и за необятната публика в страната.

 „ Много сме впечатлени от лоялността, проявена от страна на толкоз огромен брой клиенти, създали предварителни резервации. Голяма част от тези клиенти към този момент поръчаха своите ID.3 1ST edition при дилърите на марката. Останалите наши клиенти, които трябваше да изчакат старта на всеобщите продажби, също към този момент могат да създадат своите поръчки. ”, показа членът на управителния съвет Юрген Щакман, който е виновен за продажбите на марката..

Специалното издание ID.3 1ST edition се предлага в три равнища на осъществяване , ориентирани към избрани типични потребителски условия. Наред с това, клиентите в страната могат да избират цвета на външното лаково покритие и разцветките в интериора на автомобила. Новият ID.3 1ST edition се задвижва от ситуиран на задния мост електродвигател с оптималната мощ 150 кВт и оптимален въртящ миг от 310 Нм - впечатляващи индикатори, които разрешават на ID.3 1ST edition да форсира от 0-100 км/ч за 7,3 сек, а максималната  скорост доближава 160 км/ч. ID.3 1ST edition употребява акумулаторна батерия с действително приложим енергиен потенциал от 58 кВтч, както и с самостоятелен пробег на електричество до 420 километра съгласно условията на цикъла WLTP. Акумулаторната батерия може да се зарежда на станции с оптималната мощ от 11 кВт (променлив ток, AC) и или 100 кВт (постоянен ток, DC). При потребление на мощна зарядна станция с непрекъснат ток е допустимо в рамките единствено на 30 минути да заредите задоволително сила за изминаване на 290 километра.

Стандартното съоръжение на базовата версия на ID.3 1ST edition включва навигационна система, аудиосистема с дигитален радиоапарат DAB+, отопление на седалките и на кормилото, подлакътници на предните места, заряден кабел Mode 2 и 18-цолови алуминиеви джанти – съоръжение, сравнимо с равнище Comfort при колите в компактния клас.

ID.3 1ST edition Plus предлага в допълнение система с видеокамера за задно виждане, адаптивен темпомат с автоматизирано поддържане на скоростта и дистанцията АСС (Adaptive Cruise Control) и система за достъп и пускане без ключ Kessy Advanced. Интериорът на ID.3 1ST Plus включва също дизайнерски седалки, централна подпора (включително две USB-C гнезда откъм гърба, които могат да бъдат заключени с ролетна щора и функционалност за осветление), както и косвено осветяване на купето. Отвън усещане вършат тонираните стъкла на прозорците, външният пакет Style в сребристо, матричната система на предните LED светлини, матричните блокове на задните светлини, както и 19-цоловите алуминиеви джанти, които също са част от оборудването на версията Plus.

Топверсията ID.3 1ST edition Max включва head-up екран с разширена  действителност AR (Аugmented Reality), огромен панорамен стъклен покрив с механизъм за плъзгане и покачване, който акцентира чувството за вътрешен шир, както и 20-цолови алуминиеви джанти. Гамата от съоръжение се добавя от асистиращи системи за поддържане и промяна на лентата на придвижване „ Lane Assist “ и „ Side Assist “ с функционалност за спешно прекъсване „ Emergency Assist ”, удобна функционалност за мобилна телефония с панел за апостериори зареждане с високо напрежение на смарт телефони, удобни седалки, еднакъв под на багажното поделение и огромни 20-цолови алуминиеви джанти.

Движение на електричество на дълги дистанции с версията ID.3 Tour с самостоятелен пробег до 550 километра (WLTP)

Предварително конфигурираната версия Tour може към този момент да бъде поръчана от клиентите в България в края на месец август. Тя е основана на четириместния модел ProS, който разрешава потреблението на по-голяма акумулаторна батерия (77 кВтч нето) и надлежно постигането на по-продължителен самостоятелен пробег до 550 км (WLTP). Версията Tour може да се зарежда от DC станции със 125 кВт.

Предлаганата версия ID.3 Tour е оборудвана с всички функционалности, които бихте желали да имате разполагаем при дълги пътувания - head-up екран и пакет Sound, матрична LED система на предните светлини, пакет комфорт, седалка на лидера с електрорегулиране с 12 типа настройки и функционалност за масаж, пакет асистенция с включени всички системи за асистенция на лидера и 19-цолови алуминиеви джанти. 

Инвестиции в размер на милиарди за разпространение на електрическата подвижност

В рамките на своята електрическа продуктова атака, в интервала до 2022 година марката Volkswagen възнамерява да предложи електрически транспортни средства във всички съществени сегменти от пазара. През идващите години Volkswagen ще се стреми към позицията на международен водач на пазара за електрическа подвижност. За осъществяването на тази цел в интервала до 2024 година компанията ще влага 33 милиарда евро в границите на групата, 11 милиарда евро от които ще бъдат отделени единствено за марката Volkswagen. През 2025 година Volkswagen чака размерът на производството на електрически транспортни средства да възлезе на 1,5 милиона екземпляра.

На идващ стадий ще стартира да се предлага и базовата версия Pure с предстоящ самостоятелен пробег до 330 километра (WLTP) и цена под 30 000 евро. При този вид батерията обезпечава действително приложим енергиен потенциал от 45 кВтч и пробег до 330 километра. Тя може да употребява зарядни станции с оптималната мощ от 7,2 кВт (променлив ток, AC) и 50 кВт (постоянен ток, DC). По предпочитание се предлага и опция за зареждане от станции с непрекъснат ток/DC и мощ 100 кВт. Максималната скорост при базовата версия на модела също доближава 160 км/ч.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР