Месец след като разкри в книгата си, че двамата живеят

...
Месец след като разкри в книгата си, че двамата живеят
Коментари Харесай

Те са заедно, но в същото време са разделени

Месец откакто разкри в книгата си, че двамата живеят разграничени от 2016 година насам, 52-годишната актриса показа, че тя и носителят на " Оскар " възнамеряват да поддържат връзки " до края на дните си ".

С присъединяване си в предаването " Дрю Баримор " Джейда сподели: " Ще останем дружно вечно. " Тя призна през октомври, че е решила да остане на страната на Уил, сега, в който той удари Крис Рок на 94-ите награди " Оскар " през 2022 г.  " Това беше моментът, в който взех решение, че ще остана до него ", сподели тя.  " Такива обстановки могат да засилят любовта и това беше много сложен миг, само че несъмнено ни сближи. "

Иначе двойката се е разделила скрито няколко години преди случая:  " Не съм си и помисляла, че той ще се качи на сцената и това ще има нещо общо с мен ". По време на 94-ите награди " Оскар " Уил удари Крис, откакто комикът се пошегува, че Джейда наподобява на Джи Ай Джейн поради това, че няма коса, съобщи " Телеграф ".

Междувременно и Уил призна, че двамата със брачната половинка му са " имали доста, доста дълга и бурна връзка " в библиотеката " Инок Прат " в Балтимор. " Наричаме я " брутална ". Беше брутална и в същото време красива ", заяви той пред " Baltimore Sun ".

А по думи на Джейда с него " постоянно са си пазили гърба, още повече в този момент, когато са разграничени ". " Обичам да извозвам време със себе си и със фамилията си и това е всичко. Нямам предпочитание да върша нищо друго също така ", разяснява.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР