Месец след като производителят на iPhone изостави своя десетгодишен проект

...
Месец след като производителят на iPhone изостави своя десетгодишен проект
Коментари Харесай

Производителят на смартфони Xiaomi се стреми да влезе в топ пет с пускането на електрически автомобили

Месец откакто производителят на iPhone изостави своя десетгодишен план за основаване на Apple Car, неговият противник като третият по величина производител на смарт телефони в света стартира дръзновен опит да се трансформира в петте най-големи автомобилни производители с дебюта на първото си електрическо транспортно средство.

Китайската Xiaomi разгласи по-голямата си упоритост в електрическите автомобили със събитие за показване в Пекин в четвъртък вечерта на своя Speed ​​Ultra 7 състезателен седан, обявявайки конкурентна начална цена от 215 900 Rmb (29 867 $) и наличност в магазините си в цялата страна от тази седмица. Това се съпоставя с цената от 237 900 Rmb на общоприетата версия на Model 3 на Tesla.

„ Ако бях Тим Кук, в никакъв случай не бих направил това “, сподели Лей Джун, милиардер, създател и основен изпълнителен шеф на Xiaomi неотдавна по отношение на решението на Apple да приключи Project Titan. Той назова автомобилния план на Xiaomi последното си предприемаческо начинание, само че първият му модел се пуска на декор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР