Месец след като посрещна на бял свят третата си рожба,

...
Месец след като посрещна на бял свят третата си рожба,
Коментари Харесай

Ива Софиянска показа третото Черепче

Месец откакто посрещна на бял свят третата си рожба, Ива Софиянска избра рождения ден на брачна половинка си Антон Божков, с цел да разгласи обществено щастливата новина. Това е пето внуче за фамилия Софиянски и трето за българския олигарх и бизнесмен Васил Божков.

Бебето е момченце и е кръстен на бащата на Ива - Стефан Софиянски (кмет на София в интервала от 1995 до 2005 г.). " За горделивост на дядо си! ", прибавя и щастливата баба Алиса Софиянска. 

Името на някогашния столичен кмет носи и синът на най-голямата от трите му дъщери - Елена. Фактът, че чака бебе, снахата на Васил Божков съумя да резервира в загадка до края на бременността си и даже седмици след раждането. 

Новината, че е станала майка за трети път, Ива Софиянска оповести, като разгласява фотография на цялото семейство в Инстаграм профила си. На нея Антон Божков държи бебето Стефан, а другите им две деца - Мая и по-малкият Васил, който носи името на другия дядо Васил Божков, са се сгушили в родителите си. 

“Честит рожден ден! Това благополучие да го имаме цялостен живот! ”, си пожела Ива, поздравявайки с тези думи обичания си мъж и татко на децата ѝ във връзка рождения му ден преди два дни. Стефан е роден в столичната болница " Майчин дом " и тежи 3,750 кг. 

С появяването на Стефан внуците на Алиса и Стефан Софиянски стават пет. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР