Месец след бруталния екшън пред бургаската дискотека Дежа вю полицията

...
Месец след бруталния екшън пред бургаската дискотека Дежа вю полицията
Коментари Харесай

Помните ли кървавия екшън в дискотека "Дежа вю"? Развитието по случая е скандално

Месец след бруталния екшън пред бургаската дискотека „ Дежа вю ” полицията продължава да търси двама от основните обвинени за нападението над охранител на дискотеката, написа flagman.bg.

Димитър Неделчев и Илия Поптолев незабавно се покриха след офанзивата и даже не са задържани с останалите от компанията.

БЛИЦ напомня, че след сигнал на притежателя на заведението Кристиян Киров още същата заран са арестувани Яни Димитров, Георги Стойков, Жельо Тотев и Илко Паскалев от свирепата ММА наркобанда, разрушена предишното лято в Бургас. Обвинение за мелето обаче получава единствено първият от тях, а останалите, в това число и Илко, са разпитани и по-късно - освободени.

Според очевидци точно Яни Димитров, Димитър Неделчев и Илия Поптолев удряли в главата гарда на дискотеката. Това се потвърждавало и от записите на камерите пред заведението във въпросния ден.

По досъдебното произвеждане са назначени общо 3 експертизи, като досега нито една не е подготвена, споделиха от пресцентъра на прокуратурата. Чакат се заключенията на експертите по отношение на видеозаписа на екшъна, по биологичната и съдебно-медицинските експертизи.

Именно последната е основна за възможен развой, защото ще би трябвало да дефинира тежестта на обвиняването. В момента такова има само против 22-годишния Яни Димитров. То обаче е за лека телесна щета. Експертите открият дали двата счупени зъба на охранителя се водят междинна телесна, защото са правени.

На този стадий Илко Паскалев се води единствено очевидец на побоя, оповестиха от прокуратурата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР