Месец преди старта на втория сезон на Hell’s Kitchen, в

...
Месец преди старта на втория сезон на Hell’s Kitchen, в
Коментари Харесай

Започва Hell`s Kitchen 2, ще е още по-адско

Месец преди старта на втория сезон на Hell’s Kitchen, в кухнята на предаването към този момент е горещо. Подготовката на шоуто е в разгара си и напълно скоро ще са ясни 18-те финалисти, които ще се впуснат в “адското” премеждие, с цел да се потвърдят освен като експерти, само че и като характери в кухнята на началник Ангелов.

Може ли началник Ангелов да бъде още по-безкомпромисен в новия сезон на Hell’s Kitchen следва да научим от 26 февруари по NOVA . Това, което е несъмнено, е че сега той, дружно с екипа на предаването приготвят дневни провокации за участниците, които ще бъдат доста по-трудни от миналогодишните.

Дневните провокации са замислени, с цел да внесат в допълнение напрежение в всекидневието на готвачите, ако жегата в кухнята по време на Вечер ната резервация - главното съревнование в предаването, не им е задоволителна. В дневните провокации участниците още веднъж ще бъдат разграничени на тимове и ще мерят сили в разнообразни тествания, част от които свързани с професионалните им умения, а други с персоналните им качества и с настоящи “горещи” тематики от всекидневието.

През този сезон провокациите ще са ориентирани към това да се открои водача и да се сътвори мощен екипен дух. “Заедно като един ” не инцидентно е мотото на новия сезон, само че защото става дума за Hell’s Kitchen, макар че ще играят отборно, всеки ще е изправен против всеки, тъй като спечелилият е единствено един. И той ще си тръгне освен със популярност, само че и с парична премия от 100 000 лв..

Очаквайте новия сезон на Hell’s Kitchen от 26 февруари в 21.00 ч. единствено по NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР