Месец преди престрелката Панчев е задържан с незаконен пистолет. Казал

...
Месец преди престрелката Панчев е задържан с незаконен пистолет. Казал
Коментари Харесай

Месец преди престрелката в Ботевград, убиецът на Владимир Пелов се страхувал за живота си и...

Месец преди престрелката Панчев е арестуван с противозаконен револвер. Казал на Министерство на вътрешните работи, че се опасява за живота си, тъй като беглецът Владимир Пелов може да го нападне. Затова се сдобил с оръжие. Министерство на вътрешните работи му го иззели, съобщи Нова Тв.

Във вторник Марио Панчев беше заровен. Убит от човека, от който споделил на Министерство на вътрешните работи, че се опасява, написа Блиц.

Министерство на вътрешните работи към момента не намира другия избягал затворник Радослав Колев. " Възможно е да е тука в Ботевград и на всички места другаде. Той може и да ни слуша от някъде. Дано да не посегне на някого ", разяснява министърът на вътрешните работи Валентин Радев, представен от Нова телевизия.

За живота си се опасява и Тихомир Каменов – мъжът, когото Колев се опитал да убие с чук и нож. И той споделил на Министерство на вътрешните работи, че може да е в заплаха.

" Казаха да не се тормозя, че няма нищо обезпокоително и да ги потърся в случай че той се опита да ме откри ", разказа Каменов.

Тихомир също няма защита. А вътрешният министър няма желание да подава оставка, тъй като вижда, че Министерство на вътрешните работи се оправя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР