Месец преди премиерата на серийния кросоувър Skoda Kushaq, насрочена за

...
Месец преди премиерата на серийния кросоувър Skoda Kushaq, насрочена за
Коментари Харесай

Вижте серийната Skoda Kushaq

Месец преди премиерата на серийния кросоувър Skoda Kushaq, планувана за 18 март, чешкият авто производител разгласява две нови изображения на модела. Съдейки по скиците, серийната версия на процедура не се разграничава от миналогодишния шоу-автомобил Vision IN.

Компактният кросоувър Kushaq, предопределен за индийския пазар, по пътя към конвейера е изгубил единствено незначителни елементи - осветлението на логото, както и прибиращите се дръжки на вратите и LED лентата, свързваща задните светлини.

Иначе мъчно може да се разграничи от концепцията Vision IN, показана през 2020 година Моделът е основан на модулната платформа MQB-A0 и е с дължина не повече от четири метра - това ще разреши на Kushaq да дава отговор на изискванията за данъчни тласъци в Индия.

 Вижте серийната Skoda Kushaq

Иновацията отстъпва по мярка на Karoq, междуосието ѝ е 2 651 милиметра против 26 38 милиметра за Karoq. В Индия Kushaq ще се предлага с избор от два бензинови турбодвигателя - 1.0 и 1.5 литра, които могат да се комбинират с шестстепенна механична скоростна кутия, с шестстепенна автоматизирана или със седемстепенна DSG роботизирана трансмисия. Задвижването е единствено на предните колела.

За модела ще се предлага необятна гама съоръжение: LED съществени светлини, мултимедийна система със сензорен екран, климатроник, шест въздушни възглавници, които могат да бъдат допълнени със странични въздушни възглавници и пердета против в допълнение възнаграждение.

Освен това кросоувърът ще получи система за помощ при втурване и нанагорнище, круиз надзор, датчици за дъжд и светлина. И с този модел Skoda продължава да следва традицията имената на всички нови кросоувъри на марката стартират с буквата " K " и да приключват с " Q " (например Karoq и Kodiaq).

Kushaq не прави изключение. Името му е заимствано от индийската история. В превод от санскрит тази дума значи „ император “ или „ цар “. Но макар индийските корени, моделът има всички шансове да се появи отвън страната, което се загатва от слогана Made for the world in India („ Създадено за света в Индия “).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР