Месец преди първия си голям концерт у нас на 29

...
Месец преди първия си голям концерт у нас на 29
Коментари Харесай

Роден ТВ екип ще вземе ексклузивно интервю от Дейвид Гарет в чужбина

Месец преди първия си огромен концерт у нас на 29 септември в Арена Армеец, цигулковият виртуоз Дейвид Гарет чака екип на една от най-големите български малките екрани за първото извънредно изявление за родна електронна медия. Срещата ще се реализира в една от идните му тур местоположения, предшестващи София, а по кое време ще можем да гледаме изявлението с горещи вести преди шоуто му в столицата – следва да бъде оповестено.
Както знаем, заради дълготрайно лекуване от остра дискова херния, на музиканта му се наложи да реорганизира голяма част от концертния си график тази година. Множество концерти бяха анулирани, в това число в родната му Германия, отсрочени бяха и две дати в София, само че той направи всичко допустимо да зарадва българските си почитатели тази есен.
Очакваме го с изключителното му кросоувър шоу Explosive Live на 29 септември, в което актьорът ще ни поведе на вдъхновяваща разходка през най-големите си хитови композиции, сред които и истински цигулкови акомодации на безконечни рок и поп класики, дружно с 6-членния си бенд, на фона на спиращи дъха аудио-визуални резултати.
Билетите от съвсем всички ценови категории в Арена Армеец за първото огромно шоу на Дейвид Гарет у нас са значително изчерпани, само че положителната вест е, че в продажба са и нови места в залата на цени 75 лева, 85 лева и ВИП места от 185 лева
Линк за онлайн продажба на билети: https://goo.gl/aGDMWj
Подробности - в формалното фейсбук събитие ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР