Месец преди коронацията на Чарлз Трети и Камила, Бъкингамският дворец

...
Месец преди коронацията на Чарлз Трети и Камила, Бъкингамският дворец
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец официално разпрати поканите за коронацията на Чарлз III

Месец преди коронацията на Чарлз Трети и Камила, Бъкингамският замък разгласява нова фотография на кралската двойка и публично разпрати поканите за историческото събитие.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 215
От текста излиза наяве, че купата на Камила към този момент ще бъде " кралица ", а не " кралица консорт " както до момента.

2000 души са поканени да участват в Уестминстърското абатство на 6 май. Поканите са отпечатани върху рециклирана хартия и върху тях се виждат изображения на дървета. Не е загадка, че английският крал е разпален еколог.

От Бъкингамския замък допълват, че зелените дървета символизират и " новото начало, което идва с новия монарх ". Специална роля в церемонията ще имат 9-годишният принц Джордж, а също и тримата внуци на кралица Камила.

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в няма да участва на коронацията. От негово име за Лондон ще отпътува брачната половинка му Джил. Байдън е разговарял с крал Чарлз по телефона и е изразил желанието си да посети Англия в бъдеще.

Alongside the photograph, the invitation for the Coronation and the details of the eight Pages of Honour that will attend Their Majesties at Westminster Abbey have also been revealed:

— The Royal Family (@RoyalFamily)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР