Месец остава на Златка Райкова до раждането на второто й

...
Месец остава на Златка Райкова до раждането на второто й
Коментари Харесай

Взрив: Златка Райкова попиля Благой и Георги, подигра се и с мацките от "Ергенът"!

Месец остава на Златка Райкова до раждането на второто й дете, което този път е от Карен Хачатрян. Вчера те отпразнуваха и една година, откогато са дружно като тези вълнуващи събития очевидно са отключили и непредвиден жлъч у някогашната плеймейтка.

Както нормално, в неделите Златка дава отговор на въпроси на свои почитатели, само че този път безусловно ги разцепи от смях. На питането по какъв начин ще реагира на сдобряването на Благой Георгиев и Георги Валентинов - двамата й някогашни мъже, Райкова възкликна: " Ура! ", с което завърши тематиката. Ясно сподели, че се подиграва с мъжете, за които преди сякаш умираше от обич.

Не бе подмината и тематиката за " Ергенът ", който Златито следяла с интерес. Като своя любимка тя уточни Айлин Бобева, а на въпроса за Габриела Бланко написа иронично " Сладурка "... За самия Евгени Генчев не се изрече, само че и се допуска, че тъкмо Русата Златка едва ли има опит с интелигентни момчета като пианиста (без да я наскърбяваме, само че всичките й са или мутри, или спортяги).

Иначе русокоската призна, че с Карен ще си наемат бавачка за бебето и няма да се нагърбва с всичко сама, както била правила при първото си бебе от Благой Георгиев.

" Тогава не разчитах на никаква помощ от свекървата, тъй като тя сложи ултиматум - ще оказва помощ, в случай че живеем дружно. Да бе, да... ", разяснява Райкова.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР