Месец октомври е идеалното време да планирате пътуване, независимо дали

...
Месец октомври е идеалното време да планирате пътуване, независимо дали
Коментари Харесай

Топ 5 на дестинациите, които трябва да видите тази есен

Месец октомври е идеалното време да планирате пътешестване, без значение дали желаете просто бърз уикенд или по-дълга отмора, написа profit.bg.

Ако сте фенове на модата и дизайна, това е времето, в което може да посетите и редица събития, протичащи се по целия свят.

Вижте няколко дестинации, които не би трябвало да пропускате:

Мексико Сити, Мексико



Не е загадка, че Мексико Сити е една от най-големите дестинации в света за дизайн в наши дни, а през октомври следва и Дизайнерската седмица. Тази година гостуваща страна хазаин ще бъде Швейцария, а Пуебла ще бъде гост-град.

Тук ще можете да видите произвеждане на обичайната керамика, текстил и стъклария от Талавера, както и същинско звездно шоу.

Синсинати, Охайо



Предстоящият фестивал Blink се чака да бъде едно от най-големите събития за светлина, изкуство и прожекции в страната. Той ще се организира сред 12-15 октомври и ще обхване 20 градски блока и фрески, светлинни съоръжения и интерактивно изкуство.

Въпреки че постоянно се подценява, градът има доста какво да предложи на феновете на изкуството и архитектурата, които се нуждаят от уикенд бягство.

Вашингтон, Съединени американски щати



Музеят Sackler във Вашингтон отваря след две години на реставрация и за своето разкриване на 14-15 октомври ще предложи шоу, в което фасадата му ще бъде превърната в платно за 12-минутно шоу. Наградените с Тони художници са създателите на този театър, което е гаранция, че той ще бъде незабравим.

Шенжен, Китай



Производственият мегаполис в Китай е една от най-новите дизайнерски дестинации в света, посредством частично на идното разкриване на първия Музей на дизайна в страната.

Резултат от новаторска взаимна работа сред лондонските V & A и China Merchants Shekou, музеят ще бъде част от новия комплекс на Design Society. Любителите на лукса ще намерят редица петзвездни хотели, в това число Four Seasons, St. Regis, Langham и Shangri-La.

Долината на Хъдсън, Ню Йорк



За нюйоркчани, търсещи леговище през уикендите, октомври е времето на бягство в долината Хъдсън, където дърветата сменят зеленината със свежите нюанси на алено, оранжево и жълто. Тази есен регионът ще приветства няколко вълнуващи нови хотели.

От портфолиото на Marriott Tribute тук ще дебютира Wick - бутиков хотел в цех за произвеждане на свещи от 19-и век. Известната дизайнерка Alexandra Champalimaud обновява Troutbeck, уютна механа в Аменя, Ню Йорк, която ще отвори в края на октомври.

За феновете навън, които желаят да се гмуркат, Collective Retreats неотдавна дебютираха с първокласни рустик палатки, оборудвани с долни дрехи от египетски памук, старинни полилеи и изцяло оборудвани бани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР