Месец ноември е най-подходящ Дядо Коледа да напълни торбата с

...
Месец ноември е най-подходящ Дядо Коледа да напълни торбата с
Коментари Харесай

Астролози: Пълнете торбата с подаръци през ноември

Месец ноември е най-подходящ Дядо Коледа да изпълни торбата с дарове. Това пресметнаха астролози и езотерици, като съгласно тях черните седмици и петъци с пониженията в този момент надалеч не са единствената причина.

„ Пазарувайте в този момент дарове за околните си, тъй като месец декември няма да бъде удобен в доста връзки “, разяснява пред вестник " Телеграф " метафизикът инж. Радослав Димитров. Той се обоснова с неприятната звездна конюнктура в 12-ия месец.

Той ще премине под знака на последния за годината назадничав цикъл на Меркурий, който ще ни мъчи до 2 януари 2024 година Опасният астропериод стартира на 13 декември, само че поради явлението „ сянка “ работи даже до 10 дни по-рано. С други думи съвсем целият декември щял да бъде безплоден откъм шопинг.

Според астрологията в тези дни не се предлага извършване на покупки на армагани, защото противоположният ход на първата планета утежнява преценката ни и е малко евентуално да уцелим артикул, подобаващ за околните ни. Наред с това западни астролози не предлагат закупуване на техника, коли, защото по-често проявявали недостатъци. А можело и скоро човек да размишления за целесъобразността на този масраф. Така или другояче закупеното след това не се употребило заради една или друга причина, като, несъмнено, има и изключения от това метафизично предписание.

Другото, което езотерици акцентират, е, че през последния за годината месец имало и няколко дни, известни на Изток като дни на беднотия. През тях не бивало да харчим пари, с изключение на за най-необходимото като храна и гориво, само че без заплащане на сметки.

Топезотерикът и астролог Мишел Никлева също посъветва да се пазари за Коледа и Нова година през ноември. Тя дори пресметна и оставащите подобаващи дати за това до края на месеца, които са: 14, 15, 16 (след 10 ч.), 17, 19, 21, 22, 24, 26, 28, 29, 30.

„ На извършването на покупки въздействие оказват цялостен комплекс от фактори, освен пребиваването на Луната в даден зодиакален знак, само че и междупланетните аспекти.

Закупените артикули в несъответствуващ миг бързо се амортизират и демонстрират недостатъци. Може даже да ви нервират или да ви носят неприятен шанс ”, разяснява Никлева.

Нейните дати са съобразени и с моментите, когато Луната е без курс – т.е. не прави аспекти с другите планети или се готви да смени знака, в който се намира. Това звездно време също трябвало да се заобикаля, с цел да носят благополучие подаръците и да служат дълго на околните ни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР