Месец май няма да е благоразположен към някои зодии, поне

...
Месец май няма да е благоразположен към някои зодии, поне
Коментари Харесай

Павел Глоба предупреждава 3 зодии: Месец май ще е кошмарен, ...

Месец май няма да е благосклонен към някои зодии, най-малко в случай че имаме вяра на известния астролог Павел Глоба. Той е разчел разположението на звездите и планетите и за жал вещае съществени компликации и жестоки проблеми за някои.

Според специалиста представителите на няколко знака ще се сблъскат с огромни компликации, които обаче въпреки всичко има късмет да бъдат преодолени, в случай че се вслушате в специалистите.

Някои зодии ще търпят финансов провал, проблеми на работното място, а други ги чакат разочарования в персонален и здравословен проект. Ето за кои зодии Глоба вещае тежки дни през месец май:

В персонален проект Лъвовете нямат изключително доста шанс. През идващия месец ще имате проблеми с околните си и нищо няма да е толкоз безпрепятствено, колкото ви се желае. Астрологът поучава да отидете на малко пътешестване с обичания човек, където да забравите за битовизмите и проблемите.

Скорпионите също попадат в черната група на зодиите, които съгласно Глоба ще имат проблеми в персонален проект, само че и в кариерата си през месец май. Трудностите могат да бъдат преодолени единствено при изискване, че представителите на този знак бъдат доста търпеливи и заобикалят спорове с близките. Астрологът поучава да прекарате последната седмица на месеца със фамилията си и обичания човек. Това ще помогне да оздравите връзките си.

Водолеите ще би трябвало да одобряват обстоятелството, че всичките им проекти ще се разпаднат за момент. Също по този начин астрологът поучава представителите на знака да не влизат в спор с други хора, в противоположен случай е допустимо да се стигне до съществени проблеми, пишат от jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР