Месец май ни носи енергия за успехи, но няма да

...
Месец май ни носи енергия за успехи, но няма да
Коментари Харесай

Какво ви очаква през м. май според датата на раждане?

Месец май ни носи сила за триумфи, само че няма да липсват и компликации. Импулсивността може единствено да ни попречи, отрицателните мисли също. 

Поглеждаме към нумерологията, с цел да разберем какво ни чака през новия месец, написа " Аз дамата ".

Родени на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец:

През май ще бъдете извънредно изобретателни и въодушевени в работата си. Много благоприятни условия ще се открият пред вас, и е значимо да се възползвате от тях. Въпреки триумфите, няма да липсват и компликации, по тази причина запазете позитивизма си. В любовта и романтиката, обърнете повече внимание на поддържането на взаимоотношенията си. Грижете се добре за духа и тялото си.

Родени на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец:

Май не е подобаващ месец за партньорства. Всяко обединение или съдействие би трябвало да бъде отсрочено за известно време. Бизнесите в партньорство може да се изправят пред някои проблеми. Бъдете деликатни с документи. Финансите ще ви стигат, само че внимавайте по какъв начин харчите. Добрите благоприятни условия за позитивни промени идват в края на май.

Родени на 3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец:

През новия месец ще бъдете оценени за работата си. Покажете концепциите си, те ще бъдат утвърдени, а вие ще спечелите признанията, които заслужавате. Нови планове ще ви дадат повече благоприятни условия за разширение на кариерата ви. Финансите ще се усилят доста, и несъмнено ще ви се желае да се поглезите. Грижете се добре за комфорта си и любовния ви живот.

Родени на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец:

През май бъдете усърдни и има възможност да постигнете доста. За някои това може да е бонус, повишение на заплатата. Финансите ще ви стигат, само че има възможност да се отворят спомагателни благоприятни условия за приходи. Опитайте се да спестите и не харчете ненужно. Необвързаните евентуално ще намерят своите сродни души, а тези във връзка ще я задълбочат. В дома ви ще царува естетика.

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец:

Усилията, които сте полагали в последните месеци и седмици най-накрая ще стартират да ви се отплащат. Паричният поток ще бъде приемлив. Ще бъдете цялостни с сила, което ще ви оказва помощ да си поставяте нови цели, да се радвате на живота. В любовта също ще би трябвало да положите старания. Някакво неразбирателство с колегата ви може да помрачи настроението ви. Добрата връзка е от значително значение.

Родени на 6, 15 и 24-то число на всеки месец:

През новия месец е допустимо да се изправите пред някои провокации и трудности в работата. Фокусирайте се върху това да давате най-хубавото от себе си. Енергиите не са удобни, само че помнете, че когато нещата са сложни, постоянно има излаз от обстановката и вие ще го намерите. Упоритата работа и позитивното отношение са единствените решения, когато нещата се объркат. Вашият сътрудник ще ви поддържа, околните и фамилията ви също. Въпреки провокациите, май ще ви носи и мотиви за наслада.

Родени на 7, 16 и 25-о число на всеки месец:

През май ще имате приемлив месец във връзка с работата. Нещата ще се движат в вярната посока за вас, а май ще бъде интервал на размисъл и интроспекция. Във финансов проект не се чакат непредвидени обстановки. Някои от вас може да възнамеряват последващо пътешестване. Обученията, стартирани през този месец, ще се увенчаят с триумф.

Родени на 8, 17 и 26-о число на всеки месец:

През май от вас ще се изисква да работите извънредно интензивно, с цел да постигнете задачите си, само че положителната вест е, че ще съумеете. Конкуренция няма да ви липсва, само че вие ще блеснете с уменията си. Ще се радвате на добра връзка с колегата си. Енергията на новия месец ще ви изпълва с положително въодушевление. Споделяйте концепциите си с другите, когато към този момент сте сигурни в тяхната реализация. Не позволявайте на никого да ви се бърка в персоналния живот.

Родени на 9, 18 и 27-о число на всеки месец:

Висящите въпроси по значими за вас тематики ще бъдат позволени позитивно с вашите твърдоглав труд и отдаденост. Май месец ви дава опцията да поставите основите на една непоклатимост, която търсите в живота си. В любовта ще се радвате на шанс, а някои може да бъдат зарадвани и от вест за бебе. Позитивното мислене ще ви оказва помощ доста в начинанията ви.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР