Месец март започва и завършва с Пълнолуние, затова е вторият

...
Месец март започва и завършва с Пълнолуние, затова е вторият
Коментари Харесай

ВТОРА СИНЯ ЛУНА ЗА ГОДИНАТА НА 31.03! ВРЕМЕ Е ДА ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА СИ!

Месец март стартира и приключва с Пълнолуние, по тази причина е вторият месец със „ Синя Луна “ през 2018 година.

Луната се изпълва в 14:37 ч. българско време на 31 март и ще бъде в знака Везни.

Средно на две до три години виждаме „ Синя Луна “ – второ Пълнолуние за един месец.

Пълнолунието е доста значим и специфичен миг от лунния цикъл. Всички добре знаем, че то е мощен развой, оказващ въздействие върху всички ни, внасящ огромно напрежение за интервала на лунния месец. Влияние ни по доста разнообразни способи и оказва своето влияние върху нас самостоятелно.

В точния миг на Пълнолунието постоянно се демонстрират най-актуалните тематики от нашия живот, които изискват решение и развиване. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е миг на кулминационна точка на значими събития, когато ни се дава късмет да създадем най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще задейства голяма сила, която би трябвало да откри метод да излезе. Под въздействието му може да станем прекомерно настоятелни и да навредим както на себе си, по този начин и на близките.

Темите през това Пълнолуние ще са свързани с партньорските ни взаимоотношения – персонални или в бизнеса – това дефинира зодиакалният знак Везни.

Пълнолунието във Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да научим кое е най-важното в съществуващите или бъдещите ни връзки, къде би трябвало да се научим на съдействие и партньорство, с цел да успеем да направляваме и да не робуваме на егото си или на това на другия.

Пълнолунието в този момент ще ни подтикне да търсим взаимоотношение с близките, да осмислим живота си, да разберем повече за себе си, да преоткрием другия до нас.

Ще притеглим това, което нямаме, ще успеем да изградим или да получим качества от нашия сътрудник, които ни липсват.

Зодиакалната ос Везни – Овен ни оказва помощ да изравним и балансираме своите взаимоотношения. като това може да изисква доста самообладание, схващане, почитание и приемане.

Пълнолунието е моментът, в който е добре да се избавим от нездравословните привички – тези, свързани точно с тематиката на Везните – партньорството. Ако имаме връзка, която единствено ни тежи и пречи, не се развива, която е деструктивна и лишена от всякакво партниране, не би трябвало да се опасяваме да сложим край.

Трябва да сме подготвени да се разделим с всичко, което се е изчерпало, в противоположен случай ще страдаме от следствията, в случай че задържаме остарялото и ненужното, колкото и да ни се желае да бъде с нас.

Трябва да вършим всичко осъзнато – това е ключът към позитивните промени. Трябва да идентифицираме всичко, което ни пречи, което ни дърпа надолу и да се освободим от него.

Нощта на Пълнолунието е известна със своята хубост, изцеляваща мощ и фантастична сила. Енергията на Пълнолунието е доста мощна и магическа. В другите култури и религии съществуват голям брой ритуали за дните на цялостната Луна.

Пълнолунието е време, което може да използваме за лекуване и разкрасяване, за гадания, за привличане на любовта, шанса и за увеличаване на всички наши стремежи. Магическите ритуали могат да се извършват в нощта на Пълнолунието, а също по този начин и през идващите два дни.

Този интервал е прочут и с изключително мощната магическа мощ, която има цялостната Луна. Тя усилва действието на ритуалите, предсказанията и медитацията. Ето тук може да прочете за ритуалите, които да извършите по време на Пълнолунието.

Намерете салдото във взаимоотношенията си, бъдете толерантни и великодушни, дайте мекост и деликатност на индивида до вас!

Търсете салдото на даването и приемането в партньорствата!

Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР