Месец март отново реши да си поиграе с настроението на

...
Месец март отново реши да си поиграе с настроението на
Коментари Харесай

Невероятна възможност за феноменални награди с „Печалби плюс – Тото офроуд Велинград“

Месец март още веднъж реши да си поиграе с настроението на хората, като изненадващият сняг съумя да поохлади пролетните ни упования с ефирната си бяла пелена. За наш шанс обаче, слънцето скоро ще разкрие още веднъж позабравените горски пътеки, предоставящи ни заредени с адреналин провокации. Една подобаваща подготовка се обуславя от голям брой фактори, само че във всеки случай е по-добре да разполагаме с повече благоприятни условия - каквато е и играта " Печалби плюс - Тото офроуд Велинград ". Тя предлага на участниците в нея да завоюват чудесни награди, като най-голямата е чисто нов автомобил Форд Фиеста. Единството изискване е непечеливш ваучър от игрите " Бързи 1000 лв. " и " Разбий трезора " да бъде регистриран в уеб страницата:

Кампанията започва в 0:00 часа на 19 март и ще продължи до 16:00 часа на 17 април, и неповторимото за нея е, че разкрива страхотна опция за облаги от Българския Спортен Тотализатор, без да е неотложно да се закупуват спомагателни талони от моментните лотарийни игри. Големият късметлия, който ще има опция да пришпори новия Форд Фиеста по скоростните трасета, ще бъде изтеглен по време на неповторимото офроуд събитие " ", което ще се организира сред 16-ти и 18-ти април в китния родопски град!

Можете да сте сигурни, че събитието ще бъде една невероятна атракция, подкрепена от обичания тотализатор и която ще повдигне адреналина ви до най-високата предавка! Традиционното съревнование, което се организира за четвърта поредна година, е първият кръг от националните шампионати Bulgaria Trophy Challenge и Cross Country, като през 2021 се чака рекорден брой състезатели, в това число от няколко прилежащи страни. Организаторите дават обещание страхотни и живописни нови трасета, които се намират в разнородни местности с причудливи терени и разкриващи невероятни гледки.

Елате и се забавлявайте с нас!

* наличие на Спорт Тото
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР