Месец Март е женски месец и е пословичен с нестабилното

...
Месец Март е женски месец и е пословичен с нестабилното
Коментари Харесай

Пълен обрат на времето през март: Прогноза град по град

Месец Март е женски месец и е легендарен с нестабилното си време. Тази година няма да е изключение и даже ни чакат още по-екстремни промени.

Ще има дни, в които сутирн ще би трябвало да излезете с шубата и шапка, а следобяд  може да бъдете по пай ръкав. Това ще продължи и през април. Не, зимата не си е отишла, макар че тези дни в София температурите ще приближат 20 градуса.

Още на първи март може да видите да пада сняг, който даже може да се задържи. В първите 10 дни на месеца температурите ще са ниски и постоянно под нулата. Усешането ще е за същинска зима.

Ще има дъжд, сняг и вятър. Пролетното чувство внезапно ще се ускори към средата на месеца. Дъждовете и снегът ще спрат и постоянно ще има слънчеви дни, идеални за разходки.

Третото десетдневие ще е безусловно пролетно с температури към 20 градуса. През април обаче идва нова порция мраз и ще ви се стори, че зимата се е завърнала.

Вижте прогнозата град по града за идващите 35 дни, въпреки че метеоролозите предизвестяват, че тя е основана на математически модели и е мъчно да се сбъдне на 100 %.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР