Месец измина от местните избори, но иначе така устатият водач

...
Месец измина от местните избори, но иначе така устатият водач
Коментари Харесай

Божанков разкри мистерията: Кое е селото с кмет от Възраждане?

Месец измина от локалните избори, само че другояче по този начин устатият лидер на " Възраждане " Костадин Костадинов отхвърля да се похвали кое е обитаемото място, където представител на неговата партия завоюва единствения им кметски мандат, с цел да не се постанова всички да се мъчат със уеб страницата на ЦИК, с цел да го открият. Мистерията най-сетне беше разчовъркана, благодарение на депутата от Политическа партия Явор Божанков.

Младокът, някогашен любимец на Корнелия Нинова, с известно усложнение с името разгласи за кое село става дума - Попинци. Макар че няколко пъти го обърка с Попово. Божанков помоли сътрудниците си от " Възраждане " да му оказват помощ с вярното наименование, само че не срещна никакъв отклик измежду тях.

Кметът на пропутинската партия се споделя Гено Галчев и е локален предприемач, който се занимава със земеделие от доста десетилетия. Той завоюва на балотаж против самостоятелния претендент Дойчо Манчоров.

Иначе Попинци е огромно село в Средна гора, покрай Панагюрище, като настоящото му население възлиза на 1587 поданици. Те са най-вече българи, има и относително скромна циганска махала.

Ето го и неповторимото изявление на Божанков във връзка успеха на " Възраждане " в Попинци:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР