Месец и половина след раждането Мария Илиева побърза да се

...
Месец и половина след раждането Мария Илиева побърза да се
Коментари Харесай

Мария Илиева заряза бебето на две гувернантки

Месец и половина след раждането Мария Илиева побърза да се върне на музикалната сцена от боязън да не съсипе кариерата си, научи HotArena. 

Майката на Мария предпочитала да се радва на внука си отдалеко и да се занимава с професионалните си каузи, което принудило Илиева да потърси помощта на професионални детегледачки. Тя имала много високи условия и мъчно си харесала подобаващите дами, само че в последна сметка се спряла на две и останала удовлетворена . Бавачките се редували на смени, оставали и през нощта, с цел да може певицата да се наспива след участия, вместо да се ангажира с ревливото бебе, написа „ Уикенд “.

Скоро изпълнителката разкри, че таткото на дребния Александър живее в Белгия и не взе участие интензивно в живота на детето . Тя се надява, че когато той порасне, бащата Георги Михайлов ще поеме своята отговорност, само че не е несъмнено дали това ще се случи. 27-годишният юноша не се чувствал подготвен да стане родител, само че Мария си наумила да забременее от него, тъй като била уверена, че хваща последния трен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР