Месец и половина след дебюта на Magic 6 Pro в

...
Месец и половина след дебюта на Magic 6 Pro в
Коментари Харесай

И Honor залага на изкуствен интелект с най-новият Magic 6 Pro

Месец и половина след дебюта на Magic 6 Pro в Китай Honor афишира световната версия на най-новия си флагман.
 Honor X50 Pro - всичко за новия смарт телефон
Honor X50 Pro e с голяма батерия и налична цена

Още един модел в междинния клас

Тъй като е 2024 година, естествено, огромна част от цената на Honor за Magic 6 Pro са неговите функционалности, захранвани от AI.

Като за начало, Honor споделя, че в последна сметка ще поддържа функционалността за следене на очите, задвижвана от изкуствен интелект, която беше показана на срещата на Qualcomm Snapdragon предходната година.
 Снимка 655014

Honor твърди, че функционалността ще може да забележи, когато гледаме вести в интерфейса в жанр Dynamic Island в горната част на екрана (Honor назовава това Magic Capsule) и ще отвори съответното приложение, без да е належащо да допираме физически върху него.

Honor също по този начин споделя, че създава инструмент, основан на изкуствен интелект, който автоматизирано ще генерира видеоклип въз основа на наши фотоси, употребявайки текстова команда.

Като изключим AI функционалностите, Magic 6 Pro е един относително атрактивен модел.
 Снимка 655015

Екранът е 6.8-инчов 120Hz OLED панел с разграничителна дарба 2800 x 1280 пиксела и декларирана пикова бляскавост до 5000 нита.

На гърба има три камери, като главната е 50-мегапикселова с променлива бленда, която може да превключва сред f/1.4 и f/2.0 според от това какъв брой дълбочина на рязкост желаеме в фотосите си.

Към него се причислява 50-мегапикселов датчик с ултраширок обектив и 180-мегапикселов перископ с 2.5x оптично нарастване.
 Снимка 655016

Телефонът се зарежда от най-новия процесор Snapdragon 8 Gen 3 на Qualcomm и има огромна батерия от 5600 mAh, която може да се зарежда бързо с до 80W посредством кабел или 66W безжично.
 Honor, Porche Design и какво ще ни донесе партньорството на двете компании
Какво ни готвят Honor и Porsche Design

Кой ще е определеният модел

Magic 6 Pro ще се продава на дребно за 1299 евро с 12GB RAM и 512GB памет и ще бъде разполагаем от 1 март.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР